Pulskuren

stress riktig, sov bedre, yt mer og lev lenger

"Torkil Færø skriver om vanskelige ting, som å forklare det autonome nervesystemet på en veldig forståelig måte. Jeg har gått på kurs og lest om det mange ganger, men han er den første som har forklart dette på en måte som jeg skjønte umiddelbart. Kudos!" "Boka anbefales, enten du tenker å bruke kuren med klokka eller ikke."

Anita Ness, Bokbloggen artemisiasverden

Vil du vite hvordan du kan få mer viljestyrke, overskudd og energi? Hvor mye akkurat du tåler eller trenger å trene, sove og spise, og hvordan du kan forebygge alvorlig sykdom? Med Pulskuren og en pulsklokke eller mobil som guide kan du oppnå alt dette! Pulskuren er både for deg som er småsyk og sliten og vil ha energien tilbake, og for deg som har det bra, men vil kjenne mer vitalitet og forbedre evnen til viljestyrke, utholdenhet, nærvær og hverdagsglede. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Vil du vite hvordan du kan få mer viljestyrke, overskudd og energi? Hvor mye akkurat du tåler eller trenger å trene, sove og spise, og hvordan du kan forebygge alvorlig sykdom? Med Pulskuren og en pulsklokke eller mobil som guide kan du oppnå alt dette! Pulskuren er både for deg som er småsyk og sliten og vil ha energien tilbake, og for deg som har det bra, men vil kjenne mer vitalitet og forbedre evnen til viljestyrke, utholdenhet, nærvær og hverdagsglede. Nøkkelen er pulsvariasjon eller HRV (heart rate variability). Lærer du nervesystemet og pulsen din å kjenne, vil du forstå hva som tapper deg for krefter og gjør deg syk, og hva som gir energi, viljestyrke og overskudd. Du kommer til å sove bedre, føle deg mer opplagt og glad og være mer til stede her og nå. Og du har langt større sjanse for å kunne leve et friskt og vitalt liv til du når høy alder. I lydboka blir du guidet på en livsviktig reise gjennom nervesystemet ditt, der du garantert vil få deg noen overraskelser underveis! Du hører blant annet om: hvor mye belastning akkurat din kropp tåler, når du bør roe ned, hvor mye viljestyrke du har tilgjengelig - og hvordan den kan bedres, gode grep for bedre og dypere søvn, trinn for trinn-veiledning for å justere eller endre livsstil, brukererfaringer og forfatterens egen helsereise

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202796693
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Pulskuren
Serie
Pulskuren

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

"Torkil Færø skriver om vanskelige ting, som å forklare det autonome nervesystemet på en veldig forståelig måte. Jeg har gått på kurs og lest om det mange ganger, men han er den første som har forklart dette på en måte som jeg skjønte umiddelbart. Kudos!" "Boka anbefales, enten du tenker å bruke kuren med klokka eller ikke."

Anita Ness, Bokbloggen artemisiasverden

«Pulskuren er banebrytende og vil gi revolusjonerende kunnskap for alle behandlere som gir helsehjelp.»

Annette Løno, Nevrofleksolog

«HRV kan virkelig brukes til målrettet selvutvikling. Boken anbefales.»

Egil Arne Skaun Knutsen, Psykolog

«Pulskuren har gitt meg nattesøvnen tilbake etter flere tiårs søvnslit.» «Kunnskapen i boka er et fantastisk tilskudd til mitt arbeid med ledere som sliter med utbrenthet!» «Torkil Færø vil sannsynligvis bidra til et betydelig helsefremmende skifte i samfunnets syn på verdien av restitusjon.»

Heddy Anne Torp Lund, Coach og gestalt psykoterapeut

«Som lege med spesiell interesse for stress og mindfulness er det fantastisk å lese Pulskuren.» «Pulskuren er inspirerende, faglig god og åpner opp et helt nytt landskap for hvordan både privatpersoner og helsepersonell kan lære seg å måle HRV og det autonome nervesystemet.» «Pulskuren anbefales til helsepersonell og alle andre som ønsker å lære seg et nytt verktøy for å biohacke egen helse. Løp og kjøp!»

Ragnhild Skari Iuell, Lege og mindfulness-instruktør

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Pulskuren:

Ett liv

Morten Albæk
Innbundet 
453,- 498,-
 

Utbrent

Selina Barker
Innbundet 
363,- 399,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv