Meny

Pulskuren

stress riktig, sov bedre, yt mer og lev lenger

; Torkil Færø (Oppleser)

«HRV kan virkelig brukes til målrettet selvutvikling. Boken anbefales.»

, Psykolog
Vil du vite hvordan du kan få mer viljestyrke, overskudd og energi? Hvor mye akkurat du tåler eller trenger å trene, sove og spise, og hvordan du kan forebygge alvorlig sykdom? Med Pulskuren og en pulsklokke eller mobil som guide kan du oppnå alt dette! Pulskuren er både for deg som er småsyk og sliten og vil ha energien tilbake, og for deg som har det bra, men vil kjenne mer vitalitet og forbedre evnen til viljestyrke, utholdenhet, nærvær og hverdagsglede. Les mer
Vår pris
349,-
Spar
50,-

Veil. pris: 399,-  (Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Nedlastbar lydbok
Legg i
Nedlastbar lydbok
Legg i
Vår pris: 349,-
Spar: 50,-

Veil. pris: 399,-  (Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Vil du vite hvordan du kan få mer viljestyrke, overskudd og energi? Hvor mye akkurat du tåler eller trenger å trene, sove og spise, og hvordan du kan forebygge alvorlig sykdom? Med Pulskuren og en pulsklokke eller mobil som guide kan du oppnå alt dette! Pulskuren er både for deg som er småsyk og sliten og vil ha energien tilbake, og for deg som har det bra, men vil kjenne mer vitalitet og forbedre evnen til viljestyrke, utholdenhet, nærvær og hverdagsglede. Nøkkelen er pulsvariasjon eller HRV (heart rate variability). Lærer du nervesystemet og pulsen din å kjenne, vil du forstå hva som tapper deg for krefter og gjør deg syk, og hva som gir energi, viljestyrke og overskudd. Du kommer til å sove bedre, føle deg mer opplagt og glad og være mer til stede her og nå. Og du har langt større sjanse for å kunne leve et friskt og vitalt liv til du når høy alder. I lydboka blir du guidet på en livsviktig reise gjennom nervesystemet ditt, der du garantert vil få deg noen overraskelser underveis! Du hører blant annet om: hvor mye belastning akkurat din kropp tåler, når du bør roe ned, hvor mye viljestyrke du har tilgjengelig - og hvordan den kan bedres, gode grep for bedre og dypere søvn, trinn for trinn-veiledning for å justere eller endre livsstil, brukererfaringer og forfatterens egen helsereise
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788202796693
Utgave: 1. utg.
Format: MP3
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«HRV kan virkelig brukes til målrettet selvutvikling. Boken anbefales.»

, Psykolog

«Pulskuren har gitt meg nattesøvnen tilbake etter flere tiårs søvnslit.» «Kunnskapen i boka er et fantastisk tilskudd til mitt arbeid med ledere som sliter med utbrenthet!» «Torkil Færø vil sannsynligvis bidra til et betydelig helsefremmende skifte»

, Coach og gestalt psykoterapeut

«Pulskuren er banebrytende og vil gi revolusjonerende kunnskap for alle behandlere som gir helsehjelp.»

, Nevrofleksolog

«Som lege med spesiell interesse for stress og mindfulness er det fantastisk å lese Pulskuren.» «Pulskuren er inspirerende, faglig god og åpner opp et helt nytt landskap for hvordan både privatpersoner og helsepersonell kan lære seg å måle HRV og det au»

, Lege og mindfulness-instruktør

«Torkil Færø viser oss hvordan vi kan legge til rette for en god balanse mellom stress og hvile i egen kropp - og i eget liv. Han forklarer komplekse fenomener på en lett forståelig og underholdende måte. Gjennom eksempler og praktiske øvelser inviterer h»

, Psykologspesialist