Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Pusterom for mamma

Å bli mamma har et navn. Det kalles matrescence, men det er nesten ingen som snakker om denne fysiske, mentale og emosjonelle forandringen som skjer, og som tar nye former gjennom morskapet. Pusterom for mamma er en personlig fortelling fra det tidvis brutale småbarnslivet. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Å bli mamma har et navn. Det kalles matrescence, men det er nesten ingen som snakker om denne fysiske, mentale og emosjonelle forandringen som skjer, og som tar nye former gjennom morskapet. Pusterom for mamma er en personlig fortelling fra det tidvis brutale småbarnslivet.

Å være mor handler om å leve med erkjennelsen av alle forandringer rollen fører med seg, og å gi seg hen til livet slik det er nå, akseptere at man er mykere, rundere og mer sårbar - men også tøffere, klokere og mer erfaren. Boken er en fortelling om reisen fra å vokse opp som barn av en psykisk syk mamma og ikke vite om man vil ha barn selv, til å få tre barn på fire år og elske det. Kathrine deler åpent og ærlig om erfaringer knyttet til skam, sinne og triggere, men også hvordan det går an å leve godt og oppleve dyp mening, midt i kaoset.

Dette er en bok for mødre, men også for resten av samfunnet. Mødreskap er blitt en ensom opplevelse for mange, og Kathrine setter sin egen historie inn i et større og viktig perspektiv.

Detaljer

Forlag
Frisk
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
240
ISBN
9788284370668
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Pusterom for mamma
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Pusterom for mamma:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Play

Stuart Brown
Paperback 
203,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv