Min side Kundeservice Bli medlem

Redd deg selv først

historien om dama som ville bli hel ved

«En bok om å lære oss å se bak egne fasader og mønstre.» «Tankevekkende.»

Marian Tokle, Bokblogger Lillasjel

En bok om å falle og reise seg igjen - men ikke på den vanlige måten. Her har Lene Julsen sendt en ekspedisjon inn i seg selv, med ett hovedmål: finne ut hvorfor hun gikk på tidenes smell og ikke minst hvordan hun skal reise seg og unngå at det skjer igjen. Les mer

379,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

En bok om å falle og reise seg igjen - men ikke på den vanlige måten. Her har Lene Julsen sendt en ekspedisjon inn i seg selv, med ett hovedmål: finne ut hvorfor hun gikk på tidenes smell og ikke minst hvordan hun skal reise seg og unngå at det skjer igjen. På denne reisen, som hun beskriver dønn ærlig, med et skarpt blikk og en befriende, sjelden humor, finnes dyptpløyende beskrivelser av menneskesinnet, rødmende, gjenkjennende tankemønstre, interessante faglige partier om det vi kan kalle menneskenaturen. Som lytter blir man sittende igjen å tenke over sitt eget liv. Og det er da man skjønner at dette ikke «bare» er en bok om henne, men om oss alle. Et av våre største samfunnsproblem er ofte omtalt som "mental helse". Vi lar oss ofte bli styrt av det ytre, av andre, og Julsen skriver så det dirrer om å sammenligne seg med andre. Og hvem er man oppi alt dette? Hvem er du når du stopper på jeg er....?

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202713973
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Redd deg selv først

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«En bok om å lære oss å se bak egne fasader og mønstre.» «Tankevekkende.»

Marian Tokle, Bokblogger Lillasjel

«Det er både lærerikt, spennende og rørende å følge henne gjennom denne prosessen. Og ikke så lite underholdende også. Boken har rett og slett mye bra å by på. Og kan absolutt anbefales!»

Frode Thuen, A- magasinet

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Redd deg selv først:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv