Min side Kundeservice Bli medlem

Selvfølelsens psykologi

bedre selvfølelse ved å bruke hodet litt annerledes

Det påvirker oss i vennskap, i kjærlighet og på jobb. Selvfølelsen påvirker hvilke mål vi setter oss i livet. God selvfølelse gjør oss aktive og interesserte, mens lav selvfølelse gjør oss usikre og unnvikende. Les mer

399,-

439,- Spar: 40,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Det påvirker oss i vennskap, i kjærlighet og på jobb. Selvfølelsen påvirker hvilke mål vi setter oss i livet. God selvfølelse gjør oss aktive og interesserte, mens lav selvfølelse gjør oss usikre og unnvikende. Med god selvfølelse får vi overskudd og evnen til å hvile i oss selv. Med dårlig selvfølelse må vi tilkjempe oss noe mer for å føle oss verdifulle, og det kan være utmattende. Selvfølelsen påvirker vår livskvalitet og det spiller en rolle i forholdet mellom suksess og fiasko på en rekke områder. Hvordan vi vurderer oss selv og vår egen verdi, påvirker hvordan vi tenker, føler og handler i møte med livets utfordringer.

Denne boken går i dybden på selvfølelse og gir deg kunnskapen du trenger i tillegg til 20 øvelser som kan styrke din selvfølelse. Boken er skrevet for "folk flest", men også for behandlere som ønsker å hjelpe sine klienter med problemer knyttet til selvfølelse. Ved hjelp av psykologisk (selv)innsikt, psykoterapeutiske teknikker, mindfulness og filosofisk ettertanke, er det mulig å trene opp et skarpere fokus og en bedre selvfølelse.

Detaljer

Forlag
Portal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
295
ISBN
9788283140880
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
23 x 16 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Selvfølelsens psykologi:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Støy

Daniel Kahneman
Innbundet 
409,- 449,-
 

Per

Aksel Fugelli
Paperback 
229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv