Meny

Det er ikke mer synd på deg enn andre

en bok om ansvar og frigjøring

; Ingvard Wilhelmsen (Oppleser) ; Kristine Skogen Westerlund (Oppleser) ; Gunn Lisbet Gaarden (Oppleser) ; Kristine Skogen Westerlund (Innledning) ; Gunn Lisbet Gaarden (Innledning)

Bestselgeren "Det er ikke mer synd på deg enn andre" av Ingvard Wilhelmsen har solgt i 1100 eksemplarer siden den kom ut i 2011. Nå er lydboken her - lest inn av forfatteren selv. Boken er beregnet på mennesker som har låst seg fast i en offerrolle. Les mer
Vår pris
374,-

(Lyd-CD) Fri frakt!
Leveringstid: Kommer til lager 15.03.20

  Kjøp NÅ - få 19 bonuskroner!

Vår pris: 374,-

(Lyd-CD) Fri frakt!
Leveringstid: Kommer til lager 15.03.20

  Kjøp NÅ - få 19 bonuskroner!

Om boka

Bestselgeren "Det er ikke mer synd på deg enn andre" av Ingvard Wilhelmsen har solgt i 1100 eksemplarer siden den kom ut i 2011. Nå er lydboken her - lest inn av forfatteren selv. Boken er beregnet på mennesker som har låst seg fast i en offerrolle. Noe som ofte fører til ansvarsfraskrivelse. Forfatteren tar utgangspunkt i en 30 år gammel kvinne som etter en vanskelig oppvekst går inn i en offerrolle. Hun føler seg utrolig krenket da hun i samtale med forfatteren, som er hennes terapeut, får tilbakemeldingen om at det er ikke mer synd på henne enn andre. Til tross for dette tar hun et gjennomgripende oppgjør med egne holdninger og atferd, blant annet offerrollen, og oppnår en helt ny frihet og et helt nytt ansvar. Boken er basert på pasientens egen beretning, som kommenteres av forfatteren i kapitler om blant annet empati og konfrontering, skyld og skam, selvbilde, selvfølelse og selvtillit, oppmerksomt nærvær, personlighet og personlighetsforstyrrelser, og problemer knyttet til diagnostikk innen psykiatrien og terapeutrollen. Boken illustrerer at uansett bakgrunn og livssituasjon, kan vi alle velge å se håpefullt på fremtiden. Forfatter Ingvard Wilhelmsen er professor ved institutt for indremedisin ved Universitetet i Bergen. Han er spesialist i indremedisin, fordøyelsessykdommer og psykiatri, og har siden 1995 drevet Norges eneste klinikk for hypokondere. Wilhelmsen er mye brukt som foredragsholder i faglige og andre fora, og har skrevet flere populærvitenskapelige bøker som alle på forskjellige måter gir en innføring i, eller anvendelse av kognitiv terapi.

Fakta