Meny
 

Livets katastrofer

bruk kroppens og sinnets visdom til å håndtere stress, smerte og sykdom

; Kjersti Velsand (Oversetter)

Dette er sannsynligvis den viktigste boka som er skrevet om mindfulness fra et vestlig, vitenskapelig perspektiv. Praktisk guide for enhver, syk eller frisk, som ønsker å overstige egne hindringer mot et liv med god helse og livskvalitet. Inneholder øvelser som du enkelt lykkes med i ditt eget liv, samt et 8-ukers program med detaljert veiledning. Denne nye og oppdaterte utgaven inkluderer de siste funnene i forskningen på mindfulness. Les mer
Vår pris
349,-
Spar
50,-

Veil. pris: 399,-  (Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 349,-
Spar: 50,-

Veil. pris: 399,-  (Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Kort fortalt er Livets katastrofer en praktisk guide for enhver, syk eller frisk, som ønsker å overstige egne hindringer mot et liv med god helse og livskvalitet. Mindfulness har eksistert i tusener av år og blir ofte omtalt som «kjernen i buddhistisk meditasjon», selv om denne kjernen, som handler om oppmerksomhet og bevissthet, er universell. Medisinsk forskning viser nå at jevnlig mindfulness-praksis gir overbevisende effekter i forhold til bedre helse og velvære.

Det Jon Kabat-Zinn startet for ca. 40 år siden, viser seg i dag å gi mennesker hjelp med ulike sider ved livet. Men, ikke bare det, det kan gi alle et helt nytt livsinnhold, om man bare vil forplikte seg. Samtidig er mindfulness en leken og fleksibel prosess som åpner for omsorgsfull utholdenhet overfor deg selv og andre.

 

Fakta