Meny

Motivasjonspsykologi

hvordan behov, tanker og emosjoner fremmer prestasjoner og mestring

Motivasjon forbindes gjerne med engasjement, energi, tilfredshet og andre positive tilstander. Mange ønsker å bli mer motivert for arbeid, utdanning og fritidsaktiviteter, og det er vanlig å tenke at vi ville klart å gjennomføre ulike oppgaver dersom motivasjonen hadde vært til stede. Les mer
Vår pris
479,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 24 bonuskroner!

Vår pris: 479,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 24 bonuskroner!

Om boka

Motivasjon forbindes gjerne med engasjement, energi, tilfredshet og andre positive tilstander. Mange ønsker å bli mer motivert for arbeid, utdanning og fritidsaktiviteter, og det er vanlig å tenke at vi ville klart å gjennomføre ulike oppgaver dersom motivasjonen hadde vært til stede. Men hva er egentlig motivasjon? Og hvordan kan vi bli mer motiverte? Denne boken tar utgangspunkt i at motivasjon er knyttet til tilfredsstillelsen av fysiologiske, psykologiske og sosiale behov, og boka er bygget opp rundt disse behovene. Den gir en bred fremstilling av ulike psykologiske innfallsvinkler til temaet motivasjon, og viser hvordan vi kan bli motivert på en sterkere og mer hensiktsmessig måte.
Boken er organisert i fem deler: behov som motiverer, ytre og indre motivasjon, kognisjon og selvoppfatning, intrapsykisk motivasjon og emosjoner og motivasjon.

Fakta