Meny
Skilsmisseboken - Sanna Sarromaa

Skilsmisseboken

en overlevelsesguide

«Sanna Sarromaas skilsmissebok er bemerkelsesverdig åpen, humoristisk, brutal og informativ.»

, Dagbladet Terningkast 5
Sorgen over å miste en familie og en ektefelle i en skilsmisse er noe de færreste snakker om, selv om det rammer veldig mange mennesker. Forfatter Sanna Sarromaa ble selv ufrivillig skilt og kastet inn i alt det en skilsmisse innebærer. Les mer
Vår pris
345,-
Spar
34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 345,-
Spar: 34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Sorgen over å miste en familie og en ektefelle i en skilsmisse er noe de færreste snakker om, selv om det rammer veldig mange mennesker. Forfatter Sanna Sarromaa ble selv ufrivillig skilt og kastet inn i alt det en skilsmisse innebærer. Den brutale virkeligheten slo inn ikke bare økonomisk, det emosjonelle var nok det som tok lengst tid å reparere. Skilsmissetallene er både stabile og høye i Norge. Det er rundt 20 000 mennesker som går gjennom enten separasjon eller skilsmisse hvert år. Denne boken er en overlevelsesguide for den som blir skilt - her får du emosjonell, økonomisk og praktisk veiledning, råd og støtte i et brudd man kanskje ikke var helt forberedt på: Hvilke rettigheter har man? Hvordan få til gode løsninger for samvær med felles barn?

Sarromaa bruker både egne og andres erfaringer - hun har intervjuet skilte menn og kvinner, jurister og psykologer - og skriver med humor og innsikt om hvordan man kan stable livet sitt på beina igjen og komme seg videre etter en skilsmisse.

«Poengtert, personlig, nyansert og viktig om skilsmisse.» - Bjørk Matheasdatter, forfatter av boka "Å elske og bli elsket"
ANMELDELSER:

Terningkast 5 Cathrine Krøger, Dagbladet

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Res publica
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 221
ISBN: 9788282260930
Utgave: 1. utg.
Format: 22 x 15 cm
Nr: 8148341
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«Sanna Sarromaas skilsmissebok er bemerkelsesverdig åpen, humoristisk, brutal og informativ.»

, Dagbladet Terningkast 5

«Poengtert, personlig, nyansert og viktig om skilsmisse.» - Bjørk Matheasdatter, forfatter av boka "Å elske og bli elsket»