Se våre julesider for gaveideer!
Min side Kundeservice Bli medlem

Skilsmissen

«alle skilsmissekandidater; Løp og kjøp! Og du som ikke tenker i slike baner: Boka er ytterst leseverdig og flott oversatt av Kjersti Velsand.»

Nettavisen

Den svenske bestselgeren Skilsmissen er en relasjonsroman som på gripende vis forteller historien om et opprivende samlivsbrudd fra begge parters perspektiv. Enhver leser som har opplevd et kjærlighetsbrudd vil kjenne seg igjen - og kjenne på forbauselsen når sympatien flytter seg fra den ene parten til den andre i en konflikt som først synes opplagt. Les mer

349,-

399,- Spar: 50,-

Sendes innen 1 virkedag
Den svenske bestselgeren Skilsmissen er en relasjonsroman som på gripende vis forteller historien om et opprivende samlivsbrudd fra begge parters perspektiv. Enhver leser som har opplevd et kjærlighetsbrudd vil kjenne seg igjen - og kjenne på forbauselsen når sympatien flytter seg fra den ene parten til den andre i en konflikt som først synes opplagt.

Bea og Niklas lever et bekvemt liv på Östermalm i Stockholm. Men etter en bagatellartet krangel, forsvinner Niklas hjemmefra. Bea tror han skal komme tilbake hvert øyeblikk som helst, bare han får roet seg litt. Men timene går, og ingen Niklas kommer. I dagene som følger fortsetter han å holde seg borte. Og raseriet vokser hos Bea. Sånn oppfører man seg ikke etter et langt ekteskap, med to døtre. Hun tar barna med seg og reiser til familiens sommerhus på Gotland. Det skal jo ikke gå ut over deres ferie at faren har en livskrise. Når det kommer fram at Niklas har truffet en annen, spisser alt seg til. Han er ikke interessert i å forsøke å løse krisen - han vil rett og slett skilles. Hvordan kan han være så følelseskald og urimelig etter alle årene de har hatt sammen?

Men kommer virkelig skilsmissen som lyn fra klar himmel? Er det alltid den som forlater, som er den onde? Hva dukker opp når man begynner å skrape i overflaten?

Moa Herngren har gjort braksuksess i Sverige med sine gjenkjennelige relasjonsromaner. Hun er også en av skaperne bak den populære TV-serien Bonusfamilien.

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
331
ISBN
9788248932673
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Skilsmässan
Format
22 x 14 cm
Nr
8218161

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Anmeldelser

«alle skilsmissekandidater; Løp og kjøp! Og du som ikke tenker i slike baner: Boka er ytterst leseverdig og flott oversatt av Kjersti Velsand.»

Jan Øyvind Helgesen, Nettavisen

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Skilsmissen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Edelmot

Victor Sotberg
Innbundet 
262,- 299,-
 

Erin

Lylian
Innbundet 
227,- 249,-
 

Offer

Jørn Lier Horst
Innbundet 
349,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv