Min side Kundeservice Bli medlem

Alle livets fristelser ; Kyss meg igjen

Alle livets fristelser
Elle Amery vet at morens hang til å falle for litt røffe typer ikke er den beste egenskapen å arve. Så da den tøffe Sean McElroy dukker opp med isbilen Rosie, blinker alle varsellamper rødt. Les mer

79,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Alle livets fristelser
Elle Amery vet at morens hang til å falle for litt røffe typer ikke er den beste egenskapen å arve. Så da den tøffe Sean McElroy dukker opp med isbilen Rosie, blinker alle varsellamper rødt. Og hun gjør virkelig sitt beste for å ignorere gnistene mellom dem. Men da de begir seg ut på en reise, oppdager begge to at livet, akkurat som isen, rommer mange ulike smaker.

Kyss meg igjen
Miniserie: Nå og for alltid (4/4)
Eve trenger ikke å treffe sjefen sin, mangemilliardæren Leo, i det virkelige livet, siden hun er assistenten hans via data og Internett. Men alt blir forandret da hun for en real pengesum lar seg overtale til å late som om hun er forloveden hans i en viktig forretningsmiddag. Det å spille forelsket er egentlig ikke så vanskelig. Eve har aldri glemt deres første, korte møte for noen år siden. Tiltrekningen var umiddelbar, og kyssene hans var uforglemmelige. Skal hun nå, endelig, få vite hvordan deres første møte kunne ha sluttet?

Detaljer

Forlag
Harlequin / HarperCollins Nordic
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9789150732948
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Tempted by Trouble ; Fiancée for One Night
Serie
Nå og for alltid 4
Romantikk

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Alle livets fristelser ; Kyss meg igjen:

Se flere

Logg inn

Handlekurv