Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Bak portene

Heksemesterens familie var endelig på vei gjennom de mystiske portene. Ingen visste hva som ventet på den andre siden. Heldigvis var Tiril og hennes nærmeste lykkelig uvitende om katastrofen som hadde inntruffet. Les mer

0,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Heksemesterens familie var endelig på vei gjennom de mystiske portene. Ingen visste hva som ventet på den andre siden. Heldigvis var Tiril og hennes nærmeste lykkelig uvitende om katastrofen som hadde inntruffet.

Detaljer

Forlag
Bladkompaniet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788233422080
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Viskningen
Serie
Sagnet om Lysets rike 1

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

l
lilja – 29.11.2004

– Dette er den første av en rekke bra bøker i serien "Lysets rike". Den er en av de beste i serien, men er litt slitsom å lese viss du ikke har lest seriene om Isfolket og Heksemesteren. Det er nemlig en masse personer fra de seriene, noe som kan gjøre det litt slitsomt å "komme i gang". Men det er et kapittel om forhistorien, og en liste over de viktigste personene som er med. Det gjør det litt lettere. Man blir også kjent med nye personer, som Siska. Hun er skogfolkets jomfrugudinne, som skal ofres til lyset som de skimter i det fjerne. Men hun flykter og legger ensom og utstøtt i vei mot lyset. Denne boken passer nok best for jenter i ungdomsalderen, som har sansen for alver, høye mørke fremmede, kjærlighetsintriger, eventyr og tragedier. Det skjer alltid mye, og boka er svært lettlest. Anbefales.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bak portene:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv