Meny
Bryllupsdrømmer... ; En lykkelig fremtid? - Abigail Gordon

Bryllupsdrømmer... ; En lykkelig fremtid?

; Emily Forbes

Serie: Legene i Swallowbrook 1

Bryllupsdrømmer ...
Miniserie: Legene i Swallowbrook (1/3)
Da doktor Libby Hamilton blir tilbudt å bli deleier i Swallowbrooks legeklinikk, er det en livslang drøm som går i oppfyllelse. Hun er overlykkelig . Les mer
Vår pris
79,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 79,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

Bryllupsdrømmer ...
Miniserie: Legene i Swallowbrook (1/3)
Da doktor Libby Hamilton blir tilbudt å bli deleier i Swallowbrooks legeklinikk, er det en livslang drøm som går i oppfyllelse. Hun er overlykkelig ... til hun plutselig står ansikt til ansikt med mannen hun har gjort alt for å glemme: Nathan Gallagher, den nye kollegaen og naboen - og han som avviste hennes kjærlighetserklæring da de var tenåringer.
Da Nathan nå står på dørstokken hennes, hånd i hånd med gutten han skal adoptere, blir Libby igjen feid med av følelser. En drøm har allerede gått i oppfyllelse for Libby. Våger hun å håpe at også drømmen om et magisk vinterbryllup skal bli virkelighet?

En lykkelig fremtid?
Selv om han er hennes eksmann, får marineoffiseren Sam Taylor fortsatt Juliets hjerte til å banke litt ekstra. Likevel har ingen av dem våget å tro at det er mulig med en gjenforening. Men da Juliet trenger hjelp og pleie, blir det en vekker for Sam. Hans nye oppdrag blir derfor å ta styringen på hjemmeplanet. Nå håper han å kunne gi barna og kvinnen han elsker en lykkelig fremtid ... men å komme over fortiden viser seg å bli tyngre enn noen av dem kunne ha forestilt seg.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Harlequin / HarperCollins Nordic
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9789150732283
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Swallowbrook's Winter Bride ; Navy Officer to Family Man
Format: EPUB
Filstr: 1.7 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger