Min side Kundeservice Bli medlem

Det endelige oppgjøret ; Vitne til begjær

Det endelige oppgjøret
Miniserie: Kampen for rettferdighet (3)
J.D. Cooper har ofret tolv år av sitt liv på å etterforske det uoppklarte mordet på sin kone. Takket være etterforskeren Natalie Becker, dukker det opp nye beviser som kan føre Cooper nærmere sannheten. Les mer

119,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Det endelige oppgjøret
Miniserie: Kampen for rettferdighet (3)
J.D. Cooper har ofret tolv år av sitt liv på å etterforske det uoppklarte mordet på sin kone. Takket være etterforskeren Natalie Becker, dukker det opp nye beviser som kan føre Cooper nærmere sannheten. Som Cooper er Natalie også personlig involvert i saken - og hun mener at en felles front er den beste strategien for dem.
Problemet er at Cooper blir distrahert av denne vakre partneren og hennes iver etter å gjøre alt riktig. Han har aldri truffet noen som henne før, og det skremmer ham like mye som tanken på den ukjente gjerningsmannen. Men da Natalie blir morderens neste mål, innser han at han tidligere ikke har hatt noen anelse om hva ekte redsel betyr ...

Vitne til begjær
Miniserie: Skyggenes menn (4)
Alt som står mellom henne og den visse død, er en sexy fremmed ...
Ikke noe er som det ser ut til ... Ikke engang den beskyttelsen som Maddie Timmons ble lovet da hun ble med i vitnebeskyttelsesprogrammet WitSec. En av hennes kontakter er forsvunnet, en annen har lurt henne, og nå er hun i større fare enn noen gang.
Men Adam Wright fra Recovery Project sverger på at han skal finne lekkasjen innenfor WitSec - og sørge for at Maddie overlever. At kvinnen han skal beskytte er så selvsikker - og sensuell - visste han derimot ikke. Han kan ikke rette opp igjen ting i fortiden hennes, men han har til hensikt å gjøre alt for å sikre fremtiden hennes. Selv om det betyr at han må forsake sin egen ... .

Detaljer

Forlag
Harlequin / HarperCollins Nordic
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9789150733174
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Cooper Vengeance ; Locked and Loaded
Serie
Kampen for rettferdighet 3
Spenning & Romantikk
Skyggenes menn 4

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Det endelige oppgjøret ; Vitne til begjær:

Se flere

Logg inn

Handlekurv