Min side Kundeservice Bli medlem

Din for evig

Aleksanders frieri kommer som en stor overraskelse på Thea. Skal hun våge å si ja til mannen som kan gi henne et trygt og godt liv - og kan hun noensinne glemme kjærligheten til Joakim? I Vestbygda ligger Theas mor Svanhild til sengs med tuberkulose. Les mer

149,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Aleksanders frieri kommer som en stor overraskelse på Thea. Skal hun våge å si ja til mannen som kan gi henne et trygt og godt liv - og kan hun noensinne glemme kjærligheten til Joakim? I Vestbygda ligger Theas mor Svanhild til sengs med tuberkulose. Da sykdommen snur til det verre, avslører hun en urovekkende hemmelighet.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202718480
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Serie
Thea 11

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

t
tonemor – 03.12.2007

– Handlingen i "Din for evig" ble jeg veldig positivt overrasket over. Det skjer mye forskjellig her, fødsel, død, giftemål og avsløringer fra fortiden. Særlig det siste var det en del av, og dermed må jeg nevne de siste sidene av boka som de mest spennende å lese. Nettopp fordi vi får vite mer om Theas kjødelige mor og hva som har hendt med henne. En annen av teoriene mine hadde jeg også rett i, men det er jo dessverre litt for sent nå for Theas del. I alle fall gikk denne boka ned i et jafs, den var god underholdning til å slå ihjel noen søndagstimer med. Jeg synes også at delene om Tobine er mer spennende enn på lenge. Kjærlighetshistorien har ikke fenget meg så veldig ennå, men etter at den nye tjenestejenta har kommet inn i bildet, vil det nok bli mer action. Jenny føder ungen sin, men vi får ikke vite hvem som er faren. Her blir vi holdt i åndeløs spenning til neste bok. Det er mange spørsmål og konflikter jeg vil ha svar på og gleder meg til å følge videre. En av de beste bøkene i serien så langt, etter min mening.

J
J – 15.09.2007

– Aleksander har fridd til Thea, og hun svarer ja. De flytter etter hvert til Lofoten, men ting ser ut til å ikke være helt som Thea har trodd da hun finner en bunke brev fra en ukjent kvinne blant Aleksanders klær. Hun tar det opp med Aleksander, men han lover at det ikke er noe mellom han og denne kvinnen. Thea er likevel ikke overbevist. Theas mor blir plutselig dårligere og Thea reiser for å være sammen med henne. Da forteller moren Thea en urovekkende hemmelighet. Jenny er høygravid, men vet ikke om det er Arve Olsen eller Einar som er faren til barnet. Hun slites mellom å fortelle Einar sannheten om voldtekten, eller å la det være.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Din for evig:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv