Min side Kundeservice Bli medlem

Drømmetegn

Kjærlighet, bedrag og mektige krefter ... Rakel er arving til en gård i Vestfold. Hun ble funnet i elven som barn, og ingen visste hvor hun kom fra. Likevel er det noen som vet - og som vil henne vondt. Les mer

179,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Kjærlighet, bedrag og mektige krefter ... Rakel er arving til en gård i Vestfold. Hun ble funnet i elven som barn, og ingen visste hvor hun kom fra. Likevel er det noen som vet - og som vil henne vondt. Det har hun ingen anelse om, men hun oppdager snart underlige krefter i seg selv. Han kastet henne i bakken så hun mistet pusten. Så la han seg over henne og presset en hånd mot halsen hennes. - Bare skrik, hveste han. - Ingen rekker å redde deg før jeg har fått mitt! Men da prikket det i hele kroppen hennes. En intens følelse av varme fór gjennom henne og skjøt ut i hendene. Hun grep om håndleddet hans og klemte til. Han skrek i smerte og slapp henne. - Din heks, hvisket han. - Du er en heks!

Medlemsvurdering:
Har lest denne og gleder meg til å lese fortsettelsen. Jeg liker veldig godt bøkene av norske serier og leser flere stykker. Skal definitivt fortsette å lese denne serien også.

Gina

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202659646
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Serie
Skumringstid 1

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

G
Gina – 13.09.2017

– Har lest denne og gleder meg til å lese fortsettelsen. Jeg liker veldig godt bøkene av norske serier og leser flere stykker. Skal definitivt fortsette å lese denne serien også.

B
Bente Elise Pedersen – 08.07.2017

– Drømmetegn

Oppdag mer

Bøker som ligner på Drømmetegn:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv