Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Bli medlem

En dag på slottet ; Endelig hjemme

En dag på slottet
Da legen Krystiana går gjennom slottsparken, er hun både oppspilt og nervøs. Hun har kommet for å gjennomføre kronprinsens årlige helseundersøkelse, men har knapt kommet innenfor porten da tiltrekningen slår ned som et lyn. Les mer

99,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

En dag på slottet
Da legen Krystiana går gjennom slottsparken, er hun både oppspilt og nervøs. Hun har kommet for å gjennomføre kronprinsens årlige helseundersøkelse, men har knapt kommet innenfor porten da tiltrekningen slår ned som et lyn. Til tross for at de tilhører vidt forskjellige verdener, blir Krystiana snart trukket inn i Matteos glitrende tilværelse. Lykken blir imidlertid kortvarig da plikten kaller. Matteo skal bli konge, og en konge kan under ingen omstendigheter gifte seg med en kvinne av folket.

Endelig hjemme
Da narkoselegen Will Kent treffer igjen barndomsvenninnen Alexandra Hudson, blir han slått av skjønnheten hennes. Dette er noe annet enn den hengslete sekstenåringen han en gang kjente. Og selv om han har blitt såret av kjærligheten, blir han forelsket i henne. Alex har imidlertid fått store følelsesmessige arr av det hun ble utsatt for som tenåring. Skal hun noen gang våge å nærme seg en mann igjen?

Detaljer

Forlag
Harlequin / HarperCollins Nordic
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9789150764253
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
The Prince's Cinderella Doc ; The One Man to Heal Her
Serie
Legeromaner

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på En dag på slottet ; Endelig hjemme:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv