Min side Kundeservice Bli medlem

En ekte prinsesse? ; En plass i ditt hjerte

En ekte prinsesse?
Siste nytt: Ekte prinsesse eller en ekte kongelig skandale? Carlita Santaro, den yngste prinsessen i Uccellis kongehus, har tatt pause fra palasset og kommet til vår lille by! Hun unngår media, men mange er nysgjerrige . Les mer

69,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

En ekte prinsesse?
Siste nytt: Ekte prinsesse eller en ekte kongelig skandale? Carlita Santaro, den yngste prinsessen i Uccellis kongehus, har tatt pause fra palasset og kommet til vår lille by! Hun unngår media, men mange er nysgjerrige . Hvorfor gjemmer hun seg for alle? Inside Scoop kan ha svaret! I morgen gir vi dere et eksklusivt nærbilde av den mystiske og strålende vakre Carlita, og vår reporter Daniel Reynolds vil få henne til å ta en avslørende "prinsessetest". Forhåpentligvis får vi da svar på spørsmålet: Er vår prinsesse ekte vare? Ikke gå glipp av dette!

En plass i ditt hjerte
Miniserie: Nå og for alltid (2/4)
Samtidig som familiebedriften er i en dyp krise, forsøker Polly Prince å beholde roen og jobbe som vanlig. Men hvor mye hun enn arbeider, virker det som om ikke noe kan forhindre at den ukjente Damon Doukakis vil overta bedriften. Polly blir med Damon til Paris for å forhandle, og der skjønner hun at det ikke bare er den forretningsmessige situasjonen som er vanskelig å håndtere. Polly må nå også gjøre alt for ikke å bli forelsket i Damon - noe som er en tøff utfordring i verdens mest romantiske by.

Detaljer

Forlag
Harlequin / HarperCollins Nordic
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9789150732863
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
The Princess Test ; Doukakis's Apprentice
Serie
Romantikk
Nå og for alltid 2

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på En ekte prinsesse? ; En plass i ditt hjerte:

Se flere

Logg inn

Handlekurv