Min side Kundeservice Bli medlem

En jul for to ; Under mistelteinen

En jul for to

Skotske leger i New York nr. 1Ingen kjenner til Angel Conleys tragiske bakgrunn, i alle fall ikke her på sykehuset i New York. Angel har bygget en ugjennomtrengelig mur rundt seg selv. Les mer

99,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

En jul for to

Skotske leger i New York nr. 1Ingen kjenner til Angel Conleys tragiske bakgrunn, i alle fall ikke her på sykehuset i New York. Angel har bygget en ugjennomtrengelig mur rundt seg selv. Men da den skotske barnelegen Wolfe McKeag dukker opp og viser en tydelig interesse for henne, merker hun hvordan muren gradvis raser. Motvillig lar hun ham komme nær, men hvordan skal hun kunne fortelle ham alt, og samtidig beholde hans kjærlighet?

Under mistelteinenNisser og julepynt er ikke noe for Trinity Warren. Hun avskyr julen og skulle gjerne ha gått i hi hele desember. Morgenen etter sykehusets julefest våknet hun med tungt hode og forsøker å huske hva som skjedde kvelden før. Det var noe med vill karaoke, kyss under mistelteinen og en usedvanlig sjarmerende kollega. Som nå ligger i sengen hennes! Og ikke bare har doktor Riley Williams krøpet opp i sengen, han virker også fast bestemt på å vise henne julens magi.

Detaljer

Forlag
Harlequin / HarperCollins Nordic
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9789150763492
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Their Christmas to Remember ; After the Christmas Party...
Serie
Legeromaner
Skotske leger i New York 1

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på En jul for to ; Under mistelteinen:

Se flere

Logg inn

Handlekurv