Min side Kundeservice Bli medlem

Et perfekt kyss ; Kjærlighetens kjemi

Et perfekt kyss
Prinsesse Julianna er perfekt på alle måter. Men det ingen vet, er at under det velpolerte ytre skjuler det seg en glød og lengsel etter frihet. Så da hun blir sendt bort for å gifte seg med en knusktørr kronprins, er det som om livet tar slutt . Les mer

79,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Et perfekt kyss
Prinsesse Julianna er perfekt på alle måter. Men det ingen vet, er at under det velpolerte ytre skjuler det seg en glød og lengsel etter frihet. Så da hun blir sendt bort for å gifte seg med en knusktørr kronprins, er det som om livet tar slutt . Men så oppdager Julianna en annen verden. Og en annen prins. Hun vet at hun etter bryllupet må glemme alt friheten betyr for henne, men før det er vel alt mulig? Nettene er lange, vannet deilig, og Alejandros seilbåt venter . Skal hun våge?

Kjærlighetens kjemi
Miniserie: Nå og for alltid (3/4)
I det velsmurte maskineriet som er Rafaels liv finnes det ikke plass for distraksjoner . Libbys første møte med sjefen begynner med et smell . uheldigvis rett inn i Rafaels førsteklasses sportsbil. Den uforutsigbare og søte Libby får Rafael til å miste fatningen, men heldigvis kan han holde henne på armlengdes avstand, siden han er arbeidsgiveren hennes. Det er i hvert fall planen. Men snart er hans ingen-romanser-på-jobben-regel i ferd med å brytes. Av ham selv!

Detaljer

Forlag
Harlequin / HarperCollins Nordic
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9789150732900
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Not-so-perfect princess ; The thorn in his side
Serie
Romantikk
Nå og for alltid 3

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Et perfekt kyss ; Kjærlighetens kjemi:

Se flere

Logg inn

Handlekurv