Et uventet frieri ; Nattens begjær

Et uventet frieri (Marakaios bryllup 2)
Leo Marakaios er vant til å få det som han vil. Så da Margo Ferrars, kvinnen han nettopp har fridd til, sier nei, blir han forvirret. Hun sier at hun aldri har hatt følelser for ham, og at hun til og med har hatt en annen mann samtidig! De skilles som uvenner, og Leo må forsøke å komme over henne. Les mer

79,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Et uventet frieri (Marakaios bryllup 2)
Leo Marakaios er vant til å få det som han vil. Så da Margo Ferrars, kvinnen han nettopp har fridd til, sier nei, blir han forvirret. Hun sier at hun aldri har hatt følelser for ham, og at hun til og med har hatt en annen mann samtidig! De skilles som uvenner, og Leo må forsøke å komme over henne. Stor er overraskelsen hans da Margo et par måneder senere dukker opp igjen, og plutselig har ombestemt seg!

Nattens begjær (I de fine salongene 4)
Den nykronede sjeiken Zayed Al Afzal må få sitt folks anerkjennelse ved å gifte seg. Hans rådgivere har flere forslag på vakre kvinner, men da Zayed treffer viljesterke Nadia Amani, er valget lett. Først etter bryllupet får Zayed vite at Nadia er datteren til fienden hans! Begjæret han føler går umiddelbart over til skuffelse. Men da mørket senker seg over kongedømmet, klarer han ikke motstå det sterke begjæret.

Detaljer

Forlag
Harlequin / HarperCollins Nordic
Språk
Bokmål
ISBN
9789150739688
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
The Marakaios baby ; The sheikh's wedding contract
Serie
Romantikk
I de fine salongene 4
Marakaios bryllup 2

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Et uventet frieri ; Nattens begjær:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv