Bokskred – leseglede fra kun 49,-
Min side Kundeservice Bli medlem

Flørt med stjernene ; Gjensynet

Flørt med stjernene

Klinikken i Hollywood Hills nr. 3"Lola!" Oppfordringen fra den kjente skuespilleren skar stadig gjennom innspillingsstudioet. Men Lola Bennet er vant til det, å være oppmerksom inngår i jobben hennes som assistent. Les mer

99,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Flørt med stjernene

Klinikken i Hollywood Hills nr. 3"Lola!" Oppfordringen fra den kjente skuespilleren skar stadig gjennom innspillingsstudioet. Men Lola Bennet er vant til det, å være oppmerksom inngår i jobben hennes som assistent. Hun sikter seg inn på å bli manusforfatter, og dette miljøet er perfekt for inspirasjon. Det er først da Jake, den sexy legen fra kjendisklinikken, dukker opp at hun blir fullstendig starstruck ...GjensynetDet har gått fire år siden Matt og Amy så hverandre, men da de møtes igjen i et bryllup, kommer følelsene tilbake for fullt. I dansen klarer de ikke å slippe hverandre, alt blir hetere, og da de forsvinner til hotellrommet, vet begge hva som vil skje.

GRAVID! Amy ser på testen og synker sammen på baderomsgulvet. Redselen griper tak i henne, for tenk om det går galt igjen. Men med vennenes støtte og yrkeskunnskap, kan vel ingenting skje? Og Matt skal få vite det - bare ikke akkurat nå!

Detaljer

Forlag
Harlequin / HarperCollins Nordic
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9789150743180
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Tempted by Hollywood's Top Doc ; The Fiancée He Can't Forget
Serie
Klinikken i Hollywood Hills 3
Legeromaner

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Flørt med stjernene ; Gjensynet:

Se flere

Logg inn

Handlekurv