Meny
Grip dagen! ; Inn i rampelyset - Kate Hardy

Grip dagen! ; Inn i rampelyset

; Emily Forbes

Grip dagen!
Miniserie: Kjærlighet i Harley Street (5/8)
Grip dagen! Er det noe prins Marco har innsett i løpet av tiden som soldat i Afghanistan, så er det at man må ta imot de gledene livet gir. Les mer
Vår pris
79,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 79,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

Grip dagen!
Miniserie: Kjærlighet i Harley Street (5/8)
Grip dagen! Er det noe prins Marco har innsett i løpet av tiden som soldat i Afghanistan, så er det at man må ta imot de gledene livet gir. Da han skadet havner på Hunterklinikken i London, bestemmer han seg for å leve etter sitt nye motto. Årsaken er at han treffer igjen vakre Becca Anderson - kvinnen han hadde en romanse med sju år tidligere. Men vil han klare å overtale henne til å fortsette der det tok slutt? Tross alt forlot han henne uten et ord, og avslørte aldri hvem han egentlig var.

Inn i rampelyset
Da det blir kjent at barnelegen Caspar St Claire skal spille inn dokusåpen sin på Blue Lake Hospital, er det mange kvinner på sykehuset som blir oppspilte. Med sine hypnotiske grønne øyne er Caspar den heteste stjernen i serien. Fødselslegen Annie Simpson har tidligere fått privatlivet sitt uthengt i media og er fast bestemt på å unngå rampelyset. Men Caspars hete, forførende blikk gjør henne mer urolig enn kameraene. Og en liten romanse er kanskje akkurat det den beskjedne Annie trenger!
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Harlequin / HarperCollins Nordic
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9789150737684
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: 200 Harley Street: The Soldier Prince ; Daring to Date Dr. Celebrity
Format: EPUB
Filstr: 1.6 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger