Rabattkode: skuddår for -29 % på nesten alt*
Min side Kundeservice Bli medlem

Ondt blod

Erika er gravid, og nå må hun fortelle Adrian at han ikke er faren til barnet hun bærer ... Joakim har fått nok av Kirsten og vil at hun skal flytte til Oslo. Kirsten er livredd for å miste statusen som legefrue og later som om hun er for syk til å reise. Les mer

130,-

149,- Spar: 19,-

Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Erika er gravid, og nå må hun fortelle Adrian at han ikke er faren til barnet hun bærer ... Joakim har fått nok av Kirsten og vil at hun skal flytte til Oslo. Kirsten er livredd for å miste statusen som legefrue og later som om hun er for syk til å reise. Lite aner hun om at skuespillet fort kan slå tilbake på henne selv.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202718671
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Serie
Thea 28

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

t
tonemor – 12.02.2010

– Etter forrige boks avslutning var jeg spesielt nysgjerrig på én ting: Nemlig hvem som var faren til Erikas ufødte barn, og hva som nå ville skje videre. Spesielt siden denne avsløringen kom som lyn fra himmelen, og kunne føre til alvorlige konsekvenser. Litt mer får vi vite selv om spenningen fortsatt holdes oppe etter denne boka også, men samtidig er det mye annet enn akkurat Erika og hennes situasjon også. Handlingen skifter mellom flere forskjellige synsvinkler og konflikter. Og selv om det er mye forskjellig som skjer i bøkene, så er handlingen aldri springende eller usammenhengende. Den er alltid vevd sammen på flere vis ved enkeltting, detaljer eller tilfeldigheter, enten i det lange løp eller i hver enkeltbok, og slike sammenhenger er det flere av i "Ondt blod" også. Det er problemer i ekteskapet, gammelt grums fra fortiden som siger opp, utspekulert renkespill, nye fremtidshåp og varme følelser i løpet av de 254 boksidene. Nok en gang blir jeg godt underholdt av denne nordnorske serien, som er levende og fortsatt spennende å følge. Den siste siden bringer også en svært illevarslende nyhet, og fungerer bra som cliffhanger fram til neste bok.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ondt blod:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv