Meny
Rød rose - Julie Garwood

Rød rose

; Guri Schanke (Oppleser) ; Astrid Eggesvik (Oversetter)

Serie: Roseserien 4

Adam kommer hjem en natt og finner en fortryllende kvinne i sengen. Hun presenterer seg som "Adams brud", sendt av selveste Mama Rose. Men hvordan skal de bli et par, når Genevieve higer etter eventyr og spenning - og Adam foretrekker bøkenes verden? Plutselig forsvinner Genevieve etter å ha mottatt et mystisk telegram. Les mer
Vår pris
299,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Nedlastbar lydbok
Legg i
Nedlastbar lydbok
Legg i
Vår pris: 299,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Adam kommer hjem en natt og finner en fortryllende kvinne i sengen. Hun presenterer seg som "Adams brud", sendt av selveste Mama Rose. Men hvordan skal de bli et par, når Genevieve higer etter eventyr og spenning - og Adam foretrekker bøkenes verden? Plutselig forsvinner Genevieve etter å ha mottatt et mystisk telegram. Adam frykter at hun svever i livsfare og nøler ikke. Han vil våge livet for å redde henne.


Dette er fjerde roman i serien om Clayborne-brødrene, som vokste opp sammen i New York-slummen og sverget hverandre evig troskap. Sammen reiste de vestover for å skape seg en ny og bedre fremtid. I Montana fant de sitt første ordentlige hjem: Rosehill Ranch. Alle bøkene er frittstående og kan leses uavhengig av hverandre.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788202629687
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: One red rose
Format: MP3
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger