Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Sannhetens pris

Jounalisten Sol Widenvang drar til Stockholm for å skrive om tv-produksjonen Midt i Sverige. Hun jobber for bladet Z, et ikke altfor høytravende ukeblad hvor kjendiser og skandaler står sentralt. Sol er ikke stolt av å representere Z, og snart oppdager hun ting som kan tyde på at ikke alt er som det burde. Les mer

179,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Jounalisten Sol Widenvang drar til Stockholm for å skrive om tv-produksjonen Midt i Sverige. Hun jobber for bladet Z, et ikke altfor høytravende ukeblad hvor kjendiser og skandaler står sentralt. Sol er ikke stolt av å representere Z, og snart oppdager hun ting som kan tyde på at ikke alt er som det burde. Og midt oppi det hele klarer Sol å falle for den store stygge ulven ... En kjent healer skal manipuleres, venninnen Anne Christine forsøker å advare henne, og den mystiske Victor Huysman dukker opp fra intet ... Sannheten kommer for en dag, men til hvilken pris?

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202707651
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Serie
Journalisten 1

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

t
tonemor – 05.01.2007

– Willy Ustad har jeg ikke lest mye av fra før. Jeg leste litt av første bok i serien "Fire søsken" for flere år siden, og utenom det kan jeg ikke huske at jeg har vært borti hans bøker. Så dette er på en måte første (hele iallefall) bok jeg leser fra hans hånd. Jeg vil si at dette var en grei førstebok i serien. Jeg er som jeg har skrevet før ikke så veldig glad i nåtidsserier, men denne synes jeg ikke var så aller verst. Sol er en ok hovedperson, og hun og jobben hennes er greit beskrevet, det samme med bipersonene. Det kan bli spennende å se hvordan de vil utvikle seg i fremtidlige bøker, og også såklart Sol selv. Og vi får stadig små drypp av avsløringer fra fortiden hennes gjennom boka. Handlingen er ikke så jeg akkurat hopper i taket av overraskelser og spenning, men den er ikke kjedelig heller, det var mer interessant å lese om journalistikk og tv-produksjon enn jeg trodde. På slutten tar det seg en del opp, iallefall, og jeg blir nok fristet til å kjøpe neste bok også tenker jeg. Så jeg er fornøyd med denne boka, den passet godt til å slå ihjel et par timer i solsteiken iallefall.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sannhetens pris:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv