Meny
Sydens blåeste øyne ; En prinsesse ved alteret - Charlene Sands

Sydens blåeste øyne ; En prinsesse ved alteret

; Kat Cantrell

Sydens blåeste øyne

ilbake på tronenApril Adams vender tilbake til hjembyen Boone Springs etter å ha utdannet seg til megler. Nå trenger hun bare å få solgt et eksklusivt strandhus, så har hun det som fuglen på den grønne gren. Les mer
Vår pris
99,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 99,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

Sydens blåeste øyne

ilbake på tronenApril Adams vender tilbake til hjembyen Boone Springs etter å ha utdannet seg til megler. Nå trenger hun bare å få solgt et eksklusivt strandhus, så har hun det som fuglen på den grønne gren. Det burde være enkelt, men ingenting går slik hun har tenkt. Den ivrige spekulanten er nemlig ingen annen enn River Boone, hennes nattlige eventyr en gang for mange år siden. Og som om ikke det var nok, trekker det opp til uvær under visningen, og de må tilbringe natten i huset. Neste morgen har stormen roet seg, men spørsmålet er om det samme gjelder for følelsene hennes.

En prinsesse ved alteret

Miniserie: Tilbake på tronen (4)Det er på tide at den opprørske Bella gifter seg nå som familien Montoro skal overta tronen. Faren har funnet en passende kandidat til henne, men Bella har øynene på mannens sexy tvillingbror. James Rowling er familiens sorte får og en skikkelig playboy. Kan det stå i veien for en fremtid med prinsessen?
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Harlequin / HarperCollins Nordic
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9789150764628
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Stranded and seduced ; The princess and the player
Format: EPUB
Filstr: 2.1 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger