Min side Kundeservice Bli medlem

Trollbundet

Silje Arngrimsdatter var bare sytten da pesten drepte alle slektningene hennes i 1581. Utsultet og forfrossen, og med to foreldreløse småbarn å ta hånd om, nærmet hun seg likbålene utenfor Trondheim for å få litt varme i kroppen. Les mer

49,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Silje Arngrimsdatter var bare sytten da pesten drepte alle slektningene hennes i 1581. Utsultet og forfrossen, og med to foreldreløse småbarn å ta hånd om, nærmet hun seg likbålene utenfor Trondheim for å få litt varme i kroppen. Underlig nok var det bare én som hjalp Silje i nødens stund – en mann av Isfolkets ætt, som Silje fant dyrisk og skremmende – og underlig tiltrekkende på samme tid

Medlemsvurdering:
Dette er den første boken i "Sagaen om Isfolket" av Margit Sandemo. Vi møter Silje som tar seg av barna Liv og Dag. Når hun må flykte blir hun tatt inn i Isfolkets dal, av den mystiske Tengel. Hun tar del i Isfolkets liv og hun lærer å møte sin egen frykt for de mystiske "udgangerfjellene" Silje vokser veldig i denne historien og vennskapet mellom henne og Bendik Maler viser virkelig hvorledes to kunstnersjeler finner hverandre. Denne opplesningen er deilig, god pris og oppleser er dyktig med en god stemme å lytte til. Kan anbefales en fin lytteopplevelse som øker tilgjenligheten til Isfolket, nok en gang.

Vårfryd

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Schibsted
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788251679282
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Trollbunden
Serie
Sagaen om Isfolket 1

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

I
Izzie – 10.04.2023

– Fantastisk bok

V
Vårfryd – 08.03.2010

– Dette er den første boken i "Sagaen om Isfolket" av Margit Sandemo. Vi møter Silje som tar seg av barna Liv og Dag. Når hun må flykte blir hun tatt inn i Isfolkets dal, av den mystiske Tengel. Hun tar del i Isfolkets liv og hun lærer å møte sin egen frykt for de mystiske "udgangerfjellene" Silje vokser veldig i denne historien og vennskapet mellom henne og Bendik Maler viser virkelig hvorledes to kunstnersjeler finner hverandre. Denne opplesningen er deilig, god pris og oppleser er dyktig med en god stemme å lytte til. Kan anbefales en fin lytteopplevelse som øker tilgjenligheten til Isfolket, nok en gang.

G
Gardinia – 14.06.2009

– "Isfolket" er endelig her som lydbok. Ulla Marie Broch leser, og hun er kjempeflink. Behagelig å høre på, og leser i et fint tempo. Boken fungere godt som lybok også, og passer veldig godt å ha på øret når man går tur. Prisen er lav, og innnpakningen enkel, noe som virkelig trekker opp. Silje Arngrimsdatter er hjemløs etter at pesten har tatt hele familien hennes. Etter å ha gitt opp å finne ly i Trondheim, møter hun mannen som skal forandre hele livet hennes i det hun forlater byen. Sammen med de to barna hun tar til seg blir hun trukket inn i Isfolkets liv og historie, og blir selv et vendepunkt for den utstøtte Tengel.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Trollbundet:

Se flere

Logg inn

Handlekurv