Min side Kundeservice Bli medlem

Utsatt hjemkomst

Tobine har hatt det stritt mens Gabriel har vært syk, men nå som hun har fortalt Magnus sannheten om farens sykdom og Victoria har sluttet, tror hun at hun endelig kan puste lettet ut ... Per og Arve har kommet tilbake til Vestbygda, og Per skal holde preken for hele hjembygda på grendehuset. Les mer

149,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Tobine har hatt det stritt mens Gabriel har vært syk, men nå som hun har fortalt Magnus sannheten om farens sykdom og Victoria har sluttet, tror hun at hun endelig kan puste lettet ut ... Per og Arve har kommet tilbake til Vestbygda, og Per skal holde preken for hele hjembygda på grendehuset.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202718619
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Serie
Thea 23

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

t
tonemor – 31.07.2009

– Vi følger Thea og Tobines liv parallelt, de har begge sine små og store utfordringer og gleder i hverdagen. Spesielt Tobine. Jetta har også fått tildelt en fremtredende plass i denne boka også, og vi følger henne gjennom knuste drømmer, latter og tårer. Jetta er en sympatisk karakter som jeg liker å lese om, og jeg leser gjerne mer om henne fremover. En uventet forelskelse oppstår plutselig, og krydrer boka med litt uforutsigbarhet, selv om det ikke utvikler seg noe videre akkurat der og da. Søte følelser er det mellom flere av karakerene forsåvidt, og det kan bli spennende å se hva dette vil føre til og om utfallet blir godt eller dårlig litt senere i serien. Boka er som alltid velskrevet og jeg koser meg med lesningen. De rolige partiene og de mindre konfliktene eller tankene om dagliglivet og smått og stort engasjerer, selv om interessen naturlig nok øker mer når det er problemer og utfordringer som kommer på banen. Dette er ikke en bok som man vrir seg i åndeløs spenning av, men den underholder likevel godt. Og det er jeg fornøyd med. Passe fremgang i de konfliktene boka tar for seg, og jeg gleder meg til å lese videre.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Utsatt hjemkomst:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv