Meny
Utvidet utsikt ; Mot himmelske høyder - Jennifer Taylor

Utvidet utsikt ; Mot himmelske høyder

; Emily Forbes

Utvidet utsikt

Legene i Yorkshire Dales nr.1Ellie har flyttet til den andre siden av landet for å glemme kjærlighetssorgen og begynne på nytt. I vakre Yorkshire Dales finnes ingen distraksjoner, her kan hun få fokusere på jobben på klinikken. Les mer
Vår pris
99,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 99,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

Utvidet utsikt

Legene i Yorkshire Dales nr.1Ellie har flyttet til den andre siden av landet for å glemme kjærlighetssorgen og begynne på nytt. I vakre Yorkshire Dales finnes ingen distraksjoner, her kan hun få fokusere på jobben på klinikken. Det inngikk imidlertid ikke i planen hennes at sjefen skulle være så innmari trivelig. Og kjekk. Og singel ...Mot himmelske høyderGeorgie holder på å bli gal av sin store og engasjerte greske familie. De maser om at hun skal stifte familie, og forsøker å føre henne sammen med passende ungkarer. Det er hun virkelig ikke det minste glad for! Georgie vil være en selvstendig kvinne og har nok med å finne seg selv.

For å få fred fra slektningene lar hun sin nye legekollega, Josh, spille forelsket kjæreste. Skuespillet går strålende! Problemet er bare at Joshs kyss begynner å føles hetere, mer lidenskapelige ... og helt fantastiske.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Harlequin / HarperCollins Nordic
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9789150744170
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The boss who stole her heart ; Georgie's big Greek wedding?
Format: EPUB
Filstr: 1.6 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger