Meny
Vidder av kjærlighet ; Da livet ble endret ; Når jorden skjelver - Amy Ruttan

Vidder av kjærlighet ; Da livet ble endret ; Når jorden skjelver

; Fiona Lowe ; Emily Forbes

Serie: Gylne kyss 1

Vidder av kjærlighet
Miniserie: Gylne kyss (1)
I den lille byen på Montanas vidder har doktor Esme Petersen funnet det perfekte tilfluktsstedet. Her kan hun glemme katastrofen som fikk henne til å dra fra Los Angeles. Les mer
Vår pris
99,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 99,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

Vidder av kjærlighet
Miniserie: Gylne kyss (1)
I den lille byen på Montanas vidder har doktor Esme Petersen funnet det perfekte tilfluktsstedet. Her kan hun glemme katastrofen som fikk henne til å dra fra Los Angeles.
I nabohuset har Carson Ralston legemottaket sitt, og til å begynne med holder de to konkurrentene seg på avstand fra hverandre. Men da de starter en kamp om pasientene går rivalisering snart over til lidenskap. Et overraskende frieri på Valentindagen snur opp ned på alt, for hvordan vil han reagere når han får vite om hemmeligheten hennes?

Da livet ble endret
Livet kan forandre seg på et øyeblikk! Noen uker før doktor Meredith Dennison skal føde, mister hun både ektemann og inntekt. Hun søker seg til Shearwater Island i et forsøk på å komme over sorgen og gå videre. I nabohuset treffer hun Raf Camilleri, som er både flott og sjenerøs. Men er hun klar for å åpne sitt hjerte for en ny mann?

Når jorden skjelver
Allerede før hun snur seg, vet hun at han er der, Henry Cavanaugh, hennes livs kjærlighet som forlot henne for tre år siden. Akuttsykepleieren Maia Tahana kjenner igjen duften av etterbarberingsvannet hans og oppdager sjokkert at den har samme virkning på henne nå som da. Problemet er at hun nå er forlovet med en annen. Men så rammes byen de bor i av et kraftig jordskjelv, og de blir stilt overfor livsviktige valg.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Harlequin / HarperCollins Nordic
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9789150741667
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: His Shock Valentine's Proposal ; A Daddy for Baby Zoe? ; A Love Against All Odds
Format: EPUB
Filstr: 2.1 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger