Meny
Zoes kjærlighet ; Et løfte, en fremtid - Alison Roberts

Zoes kjærlighet ; Et løfte, en fremtid

; Fiona Lowe

Zoes kjærlighet
Miniserie: Sykehuset i Sydney Harbour (2/8)
Å være en dyktig ambulansearbeider er ingen kunst for Zoe Harper. Men å være en god mor, og dessuten enslig, for lille, søte Emma, føles som en mye større utfordring - til den fantastiske barnelegen Teo Tuala gir henne en hjelpende hånd! Det virker som om han har en egen evne til å ta seg av barn, og han klarer å få henne til å stole på sine morsinstinkter. Les mer
Vår pris
79,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 79,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

Zoes kjærlighet
Miniserie: Sykehuset i Sydney Harbour (2/8)
Å være en dyktig ambulansearbeider er ingen kunst for Zoe Harper. Men å være en god mor, og dessuten enslig, for lille, søte Emma, føles som en mye større utfordring - til den fantastiske barnelegen Teo Tuala gir henne en hjelpende hånd! Det virker som om han har en egen evne til å ta seg av barn, og han klarer å få henne til å stole på sine morsinstinkter.
Men plutselig trekker Teo seg unna - livredd for de følelsene han oppdager at han har for Zoe. Kan hun få ham til å våge å stole på kjærligheten igjen?

Et løfte, en fremtid
Den ambisiøse og karrierebevisste kirurgen Poppy Stanfield er et ekte storbymenneske. Hun elsker pulsen og tempoet, og kan ikke tro at det er sant da hun må forlate alt for å tjenestegjøre ved et lite sykehus langt vekk fra begivenhetenes sentrum. Det virker imidlertid som om hennes nye kollega, akuttlegen Matt Albright, trives godt i den lille og rolige byen hvor det ikke skjer noe som helst. Men Poppy er sikker på at han skjuler noe, og hun er fast bestemt på å finne ut hva det er!
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Harlequin / HarperCollins Nordic
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9789150732115
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Sydney Harbour Hospital: Zoe's Baby ; areer Girl in the Country
Format: EPUB
Filstr: 1.3 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger