Min side Kundeservice Bli medlem

Vagant 3/2012

litteratur, kunst, film, ideer, samtidsdebatt

Cappelen Damms tidsskrift for litteratur, film, kunst, ideer og samtidsdebatt er ute med nytt nummer, denne gangen med et særlig fokus på Verdensutstillingen.
Verdensutstillingen er historiens største kulturinstitusjon, med flere hundre millioner besøkende siden The Great Exhibition i London i 1851. Les mer

118,-

130,- Spar: 12,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Cappelen Damms tidsskrift for litteratur, film, kunst, ideer og samtidsdebatt er ute med nytt nummer, denne gangen med et særlig fokus på Verdensutstillingen.
Verdensutstillingen er historiens største kulturinstitusjon, med flere hundre millioner besøkende siden The Great Exhibition i London i 1851. I mellomkrigstiden gikk Verdensutstillingen fra å være en industrimesse til å forsøke å foregripe morgendagens samfunn, og slik er det fremdeles: Bakom de fabelaktige fremtidsfantasiene murrer konflikten mellom utopisk vilje og selvhevdende dekadanse. I dette spenningsfeltet er det at nasjoner fra hele verden har stilt ut og mobilisert sine særlige kjennetegn.
Vagant har kikket nærmere på den fantasieggende historien til det som etter hvert har blitt hetende EXPO – og besøkt årets verdensutstilling i Yeosu, Sør-Korea.
Nummeret inneholders ellers en rekke tekster om italiensk litteratur i dag og anmeldelser av nye bøker og utstillinger.
Sjekk også ut www.vagant.no, nylansert i mai, der det jevnlig publiseres anmeldelser, intervjuer, oversettelser og bloggoppføringer.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål Dansk Flerspråklig Svensk
Sider
110
ISBN
7071333012131
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Originaltittel
Vagant 3/2012
Format
31 x 24 cm
Serie
Vagant

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vagant 3/2012:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv