Min side Kundeservice Bli medlem

Førti og føkkings fantastisk!

VERONICA SIMONÉ FJELD

FØRTI OG FØKKINGS FANTASTISK!

I en verden styrt av førsteinntrykk og midjemål er det et faktum at menn blir ansett som mer attraktive når de bikker 40, mens kvinnen gjør alt hun kan for å reversere aldringen i et desperat forsøk på å holde på interessen. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

VERONICA SIMONÉ FJELD

FØRTI OG FØKKINGS FANTASTISK!

I en verden styrt av førsteinntrykk og midjemål er det et faktum at menn blir ansett som mer attraktive når de bikker 40, mens kvinnen gjør alt hun kan for å reversere aldringen i et desperat forsøk på å holde på interessen. For er egentlig damer over 40 attraktive? Klart de er! Men vi kommer ikke vekk fra sannheten om at menn er «sexy sølvrever» når de grå popper frem, mens damer med grått hår fort får kjerringstempel.

«Førtiårskrisen» handler aller mest om hvordan vi ser ut. Damer lagres ikke som fin vin. De skal strutte som moden drue hele livet, og alt etter 40 handler om å reversere det som er i ferd med å skje. Alle tegn til aldring må bremses, for det er KRISE å vise at vi blir eldre.

I boken tar Veronica S. Fjeld derimot et oppgjør med alt som i teorien skulle vært krise, men som i praksis er en sann befrielse. Samlivet er bedre, økonomien er tryggere, vennskapene har mer dybde, sexen er mer ekte, jobben er mindre stressende, hverdagen mindre krevende.

Hvorfor snakker vi ikke mer om alt det som er bra med å bli eldre? Forfatteren har selv bikket førti og kjenner det kribler i nipler og underliv, for nå begynner livet! Nå høster hun av alt hun har sådd og deler villig av morsomme historier og dyrekjøpte erfaringer i ny bok som skal booste alle damer der ute som tross alt ikke forfaller når de blir eldre.

Det er føkkings fantastisk å bli førti!

Detaljer

Forlag
Jæren forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
211
ISBN
9788293913207
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Førti og føkkings fantastisk!
Format
22 x 16 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Førti og føkkings fantastisk!:

Syklusboka

Mathilde Okkenhaug Pilskog
Innbundet 
363,- 399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dans!

Haddy N'jie
Innbundet 
227,- 249,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv