Min side Kundeservice Bli medlem

Sexologi i praksis

Dette referanseverket foreligger nå i en gjennomrevidert og til dels nyskrevet utgave, oppdatert med ny forskning og nyere forståelser av kjønn.

Sexologi i praksis gir en grunnleggende og omfattende innføring i faget sexologi. Les mer

569,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Dette referanseverket foreligger nå i en gjennomrevidert og til dels nyskrevet utgave, oppdatert med ny forskning og nyere forståelser av kjønn.

Sexologi i praksis gir en grunnleggende og omfattende innføring i faget sexologi. Forfatterne beskriver menneskelig seksualitet og hvordan terapeuter kan arbeide profesjonelt med den. De presenterer en grunnholdning som friskmelder seksualiteten fra forskjellige sykdomsstempler.

Teksten er organisert i en introduksjonsdel, en forståelsesdel og en behandlingsdel. Forfatterne beskriver blant annet hvordan man kan bearbeide seksuelle traumeopplevelser. De ser på vedvarende skam, ordløshet og taushet knyttet til vanlig og uvanlig seksualitet. Boken er rik på kliniske eksempler.

Boken er skrevet for deg som utdanner deg til å arbeide med mennesker. Helsepersonell og andre yrkesaktive som er opptatt av feltet sexologi, vil finne boken informativ og interessant. Den åpner for et utvidet rom for forståelse av psykososial helse.

Elsa Almås er professor i sexologi og spesialist i klinisk psykologi. Hun arbeider i privat praksis i Grimstad og i Oslo.
Esben Esther Pirelli Benestad er lege og professor i sexologi. Hen arbeider i privat praksis i Grimstad og i Oslo.
Begge er spesialister i klinisk sexologi NACS og er ansatt som forskere og undervisere ved Universitetet i Agder. De har gjennom flere år markert seg og vunnet annerkjennelse både nasjonalt og internasjonalt innenfor fagfeltet sexologi.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
399
ISBN
9788215029719
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Sexologi i praksis
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sexologi i praksis:

Lyst

Elin Enger
Innbundet 
390,- 429,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Respekt

Inti Chavez Perez
Innbundet 
299,- 329,-
 

Penis

Sturla Pilskog
Innbundet 
390,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv