Velg blant 2,6 millioner titler

Full bytterett - kostnadsfritt*

Bøker er den beste gaven!
Nå kan du bytte alle bøker, lydbøker og filmer kjøpt i Bokklubben. Returen betaler vi!

Bokklubben har full bytterett på bøker, lydbøker og filmer, så fremt fakturaen er betalt. Bokklubben betaler portoen. Bytteretten gjelder ikke bokserier i abonnement, bøker du har mottatt i velkomstpakken eller bestillinger hvor det er  benyttet gavekort. Nedlastbare produkter - som lydbøker i MP3-format og e-bøker - omfattes ikke av bytteretten.

Frist for å bytte er senest 1 mnd etter fakturadato.

Dersom du ikke ønsker en bok, lydbok eller film i bytte, blir beløpet godskrevet din konto eller en midlertidig  konto i Bokklubben dersom du ikke er medlem fra før. Kontoen er tilgjengelig i 6  måneder.

Velger du en rimeligere artikkel, vil differansen godskrives kontoen  i 6 måneder. Velger du en dyrere artikkel, vil du få tilsendt en faktura på mellomværende.

Bytteretten gjelder også dersom du gir bort boken i gave.

*Bytteretten gjelder ikke: Bokserier i abonnement, bøker du har mottatt i velkomstpakken eller bestillinger hvor det er benyttet gavekort. Nedlastbare produkter, som MP3-filer og e-bøker omfattes ikke av bytteretten.

OBS: Dersom varen returneres uten at faktura er betalt, eller uten at det er et reelt bytte, vil portokostnader tilkomme.

Slik bytter du en bok, lydbok eller film:
1. Betal faktura.
2. Fyll ut byttekortet.
3. Legg kortet oppå varen.
4. Pakk varen i egnet returemballasje.
5. Lim svarsendingsslippen godt fast utenpå pakken. Porto er forhåndsbetalt av Bokklubben.

Slik gjør du hvis du gir bort en bok i gave:
1. Betal faktura.
2. Fyll ut byttekortet med ditt medlemsnummer og dato for byttefrist.
2. Legg byttekortet og svarsendingsslippen med gaven.
3. Ønsker mottaker - evt. mottakers foresatte dersom personen som mottar gaven er under 18 år - å bytte gaven betaler Bokklubben returportoen.

Publisert: 11.06.2008