4 porsjoner
1 kg buklist av svin, skåret i 3-4 cm terninger
havsalt og nymalt svart pepper
jordnøttolje
375 g middels store
eggnudler
4 vårløk, renset og skåret i tynne skiver
1 frisk rød chili
2 kurver matkarse
en liten neve
koriander
2 lime
Til marinaden
400 gr rabarbra
4 ss flytende honning
4 ss soyasaus
4 hvitløksbåter skrelt
2 friske røde chilier, renset for frø og finhakket
1 toppet spiseskje femkrydder
en tommelfingerstor bit frisk
ingefær, skrelt og hakket.
Jamie presenterer retten slik:
"Det jeg liker best med denne retten, er kontrasten mellom de forskjellige
smakene: fra de enkle og greie nudlene til vitaliteten i den krydrede rabarbrasausen og det herlige sprø svinekjøttet som
nesten smelter i munnen. Ved servering øser du en god slump rabarbrasaus på nudlene, fordeler det sprø kjøttet over og drysser
en god del vårløk, chili, karse og koriander - bedre blir det ikke."