Meny
100 %
      fornøydgaranti
100 %
      fornøydgaranti

I snart seksti år har Bokklubben sendt bøker direkte hjem til norske lesere. Det skal vi selvsagt fortsette med. Av hensyn til både ansatte og resten av samfunnet arbeider vi nå hjemmefra, men oppgaven er som den alltid har vært: å levere de store leseopplevelsene rett hjem til deg. Det kan oppstå forsinkelser eller uforutsette hendelser, men foreløpig ser det ut til at vi kan fortsette omtrent som før.

Vi håper vi kan hjelpe deg med både de gode bøkene og de riktige interiørproduktene som du trenger til det som kan bli noen lange hjemmedager fremover.

 

Koronaviruset
Vi er alle påvirket av koronaviruset, men gjør alt vi kan for å opprettholde driften som normalt. Mens vi jobber hjemmefra, pakkes bøkene maskinelt og uberørt av menneskehender, før de sendes helt hjem til deg.

 
Levering
Bøker og mindre varer sendes direkte hjem til din egen postkasse. Store produkter sendes til en butikk i ditt nærområde og må hentes der.

 
Leveringstid
Vi sender som oftest varene etter 1 virkedag, men enkelte varer kan være forsinket fra leverandøren i forbindelse med koronaviruset. Vi vil i tilfelle opplyse deg om evt forsinkelser, og antatt leveringstid er angitt på alle varer.

 
Fri frakt
Alle bokordre over kr 299,- sendes portofritt hjem til deg. Dersom du kjøper andre varer enn bøker, tilkommer det porto, totalsummen ser du i handlekurven.