Meny

Et nytt kapittel for Bokklubben 

I dag ser det annerledes ut hvis du går inn på Bokklubben.no. Forsida er blitt helt ny, og en del menyer kan ha flyttet og endret på seg.  

Dessuten skjer én viktig ting: De gamle klubbnavnene «Krim og spenning», «Bokklubben Nye Bøker», «Bokklubben Fakta» og «Den norske Bokklubben» forsvinner. Framover er vi bare én bokklubb – Bokklubben.  

Først: Fortvil ikke! Du kan håndtere medlemskapet og hovedbøkene dine på «min side», akkurat som før. For deg som allerede er medlem, skjer det ingen praktisk forskjell. Vi vet hva slags bøker du liker! Er du medlem av flere klubber, vil den eneste forskjellen være at klubbsidene på nett forsvinner etter hvert. Barne- og ungdomstilbudet er som før, nettbutikken også. 

Designer Mandy og teknologisjef Lill

Så hvorfor gjør vi dette? En ny forside og noen klubbnavn som blir borte er ingen stor ting. Den nye forsida er likevel starten på de største endringene i Bokklubben på mange år.  

Vi har brukt mye tid på å snakke med dere medlemmer og andre lesehester de siste månedene, og mange av dere har svart på spørreundersøkelser. Dere er tydelige på hva Bokklubben gjør bra: Vi anbefaler kvalitetsbøker og holder dere oppdatert på hva som skjer i litteraturens verden. Det skal vi selvfølgelig fortsette med.  

Men dere sier også at dere vil at Bokklubben skal kjennes som en klubb. Dere vil føle på lesehest-fellesskapet. Det vi lover dere framover er helt enkelt: Mer leseglede! For å være medlem i Bokklubben skal jo handle mest om bøkene. 

Litteraturen og lesingen skal mer fram. Hvis du følger Bokklubben på Instagram eller Facebook, har du kanskje allerede merket en forskjell?

Framover skal vi gjøre flere justeringer vi tror vil gjøre det bedre å være medlem i Bokklubben, og vi skal selvsagt informere om dem etter hvert. 

 

Ofte stilte spørsmål:

Hvor er butikken nå som forsiden er annerledes?
Butikken er på samme sted som tidligere og du kan handle her så lenge du er medlem i Bokklubben. Trykk på "butikk" i menyen eller benytt link under "bli medlem" knappen.

Vi har ryddet litt opp i menyen på nettsiden for å gjøre det litt enklere og oversiktelig, men alt er faktisk akkurat som før - bare litt mer ryddig. Du kan også enkelt søke etter bøker eller andre varer i søkefeltet.

Jeg er allerede medlem. Hvor logger jeg inn?
Du logger inn på Min side. Du finner enkelt Min side fra forsiden (øverst til høyre). Ellers har Min side samme adresse som tidligere. Når du er logget inn kan du handle varer i Bokklubben og ellers administrere medlemskapet ditt som du alltid har gjort.

Har jeg samme medlemsnummer som før?
Ja.

Dere sier klubbene er forsvunnet, men jeg ser navnet på klubben(e) mine når jeg er logget inn?
De gamle klubbnavnene «Krim og spenning», «Bokklubben Nye Bøker», «Bokklubben Fakta» og «Den norske Bokklubben» forsvinner som merkevarer. Framover er vi bare én bokklubb – Bokklubben. Rent teknisk gjelder dette i første omgang for nye medlemmer. Enn så lenge vil du som er medlem i en av disse klubbene fremdeles se det "gamle" klubbnavnet når du er logget inn på Min side. Dette er først og fremst fordi noen er medlem i flere klubber. For nye medlemmer er det ikke nødvendig å være medlem i forskjellige klubber for å få bøker man liker. I dag klarer vi å anbefale deg de riktige bøkene uansett klubbtilhørighet. Og i praksis vil du som er medlem i en av de "gamle" få samme forbedret opplevelse som alle "nye" medlemmer - det er bare navnet på den "gamle" klubben som eksisterer når du er logget inn for å teknisk håndtere alle dere som er medlem i flere enn en klubb.

 

Så hva skjer egentlig med meg som er medlem av flere klubber?
Enn så lenge skjer det ingenting. Skulle vi endre noe vil det være for å gjøre medlemskapet ditt enklere å administrere. Vi vil derfor ikke gjøre noe før vi er sikre på at det vi gjør er til det beste for deg. Og skulle vi gjøre noe skal vi selvfølgelig si ifra god tid i forveien. 

 

Hva skjer med Bokklubben Barn og Bokklubben Ungdom?
Barne- og ungdomstilbudet er som før, men følg med! Vi vil jobbe med et bedre tilbud for barn og ungdom så snart vi kan!


Hva skjer med opparbeidet bonus?
Bonusprogrammet er som før. Du kan bruke bonuskroner som du alltid har gjort.

Vil jeg fremover få bedre bok-anbefalinger?
Mellom oss er svaret ja! Fremover kommer vi til å jobbe med mye spennende som vil gjøre medlemskapet bedre og mer inspirerende for deg!