Meny

Riktig god lesejul! 🎄

Ingen fornøyelse kan måle seg mot lesing, sa Jane Austen i sin berømte roman Stolthet og fordom. Vi kunne ikke vært mer enig.

Vi som anbefaler bøker i Bokklubben har derfor satt sammen hver vår bokanbefaling for romjulen. Vi håper det vil gi deg inspirasjon til en jul fylt med hyggelige lesestunder.

Vi ønsker deg en riktig god jul og mange fine leseopplevelser!

Hilsen Runhild, Erlend og Bente i Bokklubben

 

Runhild sine bokanbefalinger

Runhild anbefaler

Jeg anbefaler varmt å lese Nordens store forteller, Kerstin Ekman, sin siste roman Løpe ulv. En lysende leseopplevelse. I Anthony Doerrs Den beste av alle verdener kan du forsvinne inn i et fantastisk bokunivers, og for den historieinteresserte er Øystein Mortens Eirik Raude helt topp.

Kerstin Ekman
Den beste av alle verdener
De kaller meg ulven - Zeshan Shakar
 
Erlend sine bokanbefalinger

Erlend anbefaler

Zeshan Shakars De kaller meg ulven og Lars Ellings Fyrstene av Finntjern er to av de bøkene jeg ser tilbake på som best, viktigst og vakrest i år. Les dem! I tillegg trekker jeg svært gjerne fram Agnes Ravatns Gjestene, en morsom og underholdende leseopplevelse.

De kaller meg ulven - Zeshan Shakar
Lars Elling
Agnes Ravatn
 
Bente sine anbefalinger

Bente anbefaler

Vi er ikke her for å ha det morsomt av Nina Lykke gikk rett hjem hos meg. Solvej Balles Om utregning av romfang er en gledelig overraskelse. Den utfordrer, men er lett tilgjengelig. Les den, for snart kommer bok nr 2. Jeg elsker å gå tur, og Nordisk turbok var den beste turboka i 2022!

Nina Lykke
Solvej Balle
Inger Karin Natlandsmyr
 

Runhild, Erlend og Bente er redaktører i Bokklubben. Hvert år leser de hundrevis av bøker for å anbefale de beste bøkene til deg. Bli bedre kjent med dem her.