Min side Kundeservice Bli medlem

Bokklubben Ungdom – aldri ei kjedelig bok

De beste bøkene til ungdom og unge voksne, i alle aldre – enkelt levert rett hjem i postkassa. Start lesegleden med 3 bøker i velkomstgave! 

Alltid bøker som passer 

Vi leser og oppdaterer oss på alt som rører seg i barne- og ungdomslitteraturen og anbefaler bare de aller beste bøkene som månedens bok. Start lesegleden med 3 gratis bøker i velkomstgave! Du betaler kun frakt: 79,-

Ny bokanbefaling hver måned

Noen ganger er det vanskelig å finne (og beholde) lesegleden. Derfor anbefaler vi ei ny, bra bok for dere hver måned. Dere får mer inspirasjon til å lese flere bøker – alene eller sammen. Jobben vår er ikke gjort før bøkene er lest.

Full kontroll over medlemskapet

Varsel om månedens bok kommer på e-post og/eller som pushvarsel i appen vår i god tid. Det er lett å bytte bok eller hoppe over en måned, bare husk å bestemme dere før den 1. i hver måned.

 

For at vi skal kunne gi deg bøker i velkomstgave, er det ett års bindingstid på medlemskapet. Ønsker du å avslutte medlemskapet kan du selv gjøre det på min side når bindingstiden er over. Du har 14 dagers angrefrist.

Bli medlem

Slik fungerer medlemskapet

 

 
Vi finner de beste bøkene

Redaktørene våre går gjennom alle nye bøker for unge som utgis på norske forlag.

De beste bøkene

De beste bøkene blir plukket ut og anbefalt som månedens bok.

Dere bestemmer

Dere bestemmer om dere vil ha boka eller ikke. Det er enkelt å hoppe over eller bytte til en annen bok.

 

Bli medlem


Dette får du i Bokklubben Ungdom:

 

  • Hjelp til å skape de beste leseopplevelsene. Bøkene dere vil ha kommer levert rett hjem. Det er fri frakt på månedens bok.
  • Kvalitetstid og leseinspirasjon – av og til kan det bli nok skjermbruk. Vi samarbeider med Norges fremste eksperter på barne- og ungdomsbøker for å inspirere alle til å lese mer!
  • Gode tilbud på bøker – og bonus i nettbutikken.
  • Alltid de beste bøkene! Uansett forlag. Hos oss får du de beste bøkene, uansett hvem som gir dem ut.
  • 8 uker gratis Fabel Familie – noen ganger er lydbok et bra alternativ. Som medlem i Bokklubben Ungdom kan du derfor få prøve Fabel Familie gratis i 8 uker, slik at dere også kan høre på lydbøker.

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv