Min side Kundeservice Bli medlem

Bokklubben Barn og Pappaklubben skaper leseglede

Kvalitetstid med barna? Vær en pappa som leser! Bli med i Bokklubben og få de beste bøkene til barnet – enkelt levert rett hjem i postkassa. Start lesegleden med 3 bøker i velkomstgave. Medlemskapet er gratis!

Alltid bøker som passer ditt barn 

Bokklubben Barn er verdens eldste barnebokklubb. Vi leser og oppdaterer oss på alt som rører seg i barnelitteraturen og anbefaler bare de aller beste bøkene som månedens bok. Vi tilpasser selvfølgelig anbefalingen til barnets alder og lesenivå. Start lesegleden med 3 gratis bøker i velkomstgave! Du betaler kun frakt: 79,-

Ny bokanbefaling hver måned

Noen ganger er det vanskelig å finne (og beholde) lesegleden. Derfor anbefaler vi ei ny, bra bok for dere hver måned. Dere får mer inspirasjon til å lese flere bøker – alene eller sammen. Jobben vår er ikke gjort før bøkene er lest. 

Full kontroll over medlemskapet

Varsel om månedens bok kommer på e-post og/eller som pushvarsel i appen vår i god tid. Det er lett å bytte bok eller hoppe over en måned, bare husk å bestemme dere før den 1. i hver måned. Medlemskapet er gratis. Du betaler kun for de bøkene du mottar.


 

For at vi skal kunne gi deg bøker i velkomstgave, er det ett års bindingstid på medlemskapet. Ønsker du å avslutte medlemskapet kan du selv gjøre det på Min side når bindingstiden er over. Du har 14. dagers angrefrist.

Meld inn barnet ditt nå

Dragebarn

Slik fungerer medlemskapet

 

Bli kjent med oss

Redaktørene våre går gjennom alle nye bøker for barn og ungdom som utgis på norske forlag.

Registrer deg

De beste bøkene blir plukket ut og anbefalt til barnet ditt som månedens bok.

Velg bøker

Dere bestemmer om dere vil ha boka eller ikke. Det er enkelt å hoppe over eller bytte til en annen bok.

 

Meld inn barnet ditt nå


Dette får du i Bokklubben Barn:

 

  • Hjelp til å skape de beste leseopplevelsene med barna. Bøkene dere vil ha kommer levert rett hjem. Det er fri frakt på månedens bok. Medlemskapet er gratis. Du betaler kun for de bøkene du mottar.
  • Kvalitetstid og leseinspirasjon – av og til kan det bli nok skjermbruk. Vi samarbeider med Norges fremste eksperter på barnebøker for å inspirere deg og barna til å lese mer! 
  • Gode tilbud på barnebøker – og andre bøker – og bonus når dere handler i nettbutikken.
  • Alltid de beste barnebøkene! Uansett forlag. Hos oss får du de beste bøkene, uansett hvem som gir dem ut. 
  • 8 uker gratis Fabel Famile – noen ganger er lydbok et bra alternativ, spesielt for barnefamilien. Som medlem i Bokklubben Barn kan du derfor få prøve Fabel Familie gratis i 8 uker, slik at dere også kan høre på barnebøker (gratisperioden gjelder de som ikke har hatt Fabel tidligere). 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv