Min side Kundeservice Bli medlem

Mer leseglede!

Som medlem i Bokklubben får du bøkene du ikke klarer å legge fra deg. Rett hjem.

Bli medlem

Slik fungerer det

Meld deg inn! 1

Meld deg inn i Bokklubben og velg tre gode velkomstbøker. Medlemskapet er gratis.

Fordyp deg i boka 2

Få bøkene rett hjem i postkassa – synk ned i godstolen. Fordyp deg i boka. Kjenn på godfølelsen.

Enkelt å hopper over eller bytte 3

Alltid oppdatert! Ny bok-anbefaling hver måned. Enkelt å hoppe over eller bytte. Du betaler kun for bøkene du mottar.

Bli medlem

Bli medlem

Alltid oppdatert

Personlige anbefalinger

Blir du medlem hos oss, skal vi gjøre vårt for at du alltid er oppdatert på det som rører seg i litteraturen. Det blir også enda tettere mellom de bra leseopplevelsene med anbefalinger på bøker som passer deg. 

 

Månedens anbefalte hovedbok sendes hjem til deg. Det er ingen kjøpeplikt. Hvis du ikke ønsker å kjøpe boka, kan du enkelt hoppe over, eller bytte til en annen.

 

Velkommen som medlem! La lesegleden starte med 3 gratis bøker i velkomstgave.

 

Bli medlem

Nettbokhandel

Finn flere bøker i butikken

Nettbokhandel

Som medlem i Bokklubben er du ikke bare en del av Norges største lesefellesskap, du får også eksklusiv tilgang til en inspirerende bokhandel.

Ut over våre månedlige anbefalinger, har vi også millioner av andre titler du kan velge mellom, i alle kategorier, samt en spennende gavebutikk.

 

Se nettbokhandel

Hva leser vi nå?

Hovedbøker akkurat nå, anbefalt av våre redaktører

Stormen
Ny!

Fargerikt og underholdende om geniale og radikale Edvard Munch og hans samtid!

Mer om boka
Da vi var yngre
Ny!

Årets leseopplevelse og vinner av Bokhandlerprisen 2023!

Mer om boka
Terningmorderen
Ny!

Kolbjørn «K2» Kristiansen står overfor to tilsynelatende tilfeldige dødsfall. Hadde det bare ikke vært for at noen bevisst legger igjen en takk for sist på åstedet …

Mer om boka

Bokklubben Barn og Bokklubben Ungdom

Bokklubben for alle aldre

Bokklubben Barn
      og Bokklubben Ungdom

Leseglede starter i det små. I Bokklubben Barn (0–10) anbefaler vi de beste barnebøkene. Det blir lett å finne bøkene barna dine vil sette pris på og lese igjen og igjen.

 

I Bokklubben Ungdom (11–16) anbefaler vi bøker som er så spennende at ungdommen ikke klarer å legge de fra seg. Bøker å drømme seg bort i, leve seg inn i og lære noe nytt av.

 

Bli medlem i Bokklubben Barn eller i Bokklubben Ungdom

Hold deg oppdatert på det beste fra bøkenes verden!

Hver uke sender vi i Bokklubben nyhetsbrev om hva som har skjedd, skjer og skal skje i litteraturen. Et populært brev for alle litteraturinteresserte. Meld deg på her!

Bokklubben sender ikke e-post til andre enn de som har bedt om det og videreformidler heller ikke e-postadresser eller personlige opplysninger til andre.

Ofte stilte spørsmål

Hvilke bøker får jeg i velkomstgave?

Når du melder deg inn i Bokklubben kan kan du velge mellom disse bøkene. For Bokklubben Barn og Ungdom er det andre bøker (og kombinasjon av gave/bøker). Du velger bøker etter at du er ferdig med selve innmeldingen. Du kan velge 3 bøker. Velkomstgaven er gratis, men porto på 79 kroner kommer i tillegg.

Er det noen bindingstid?

Det er ett års bindingstid fra du melder deg inn. Dette må det være for at vi skal få lov til å sende deg en velkomstgave. Medlemskapet koster ingenting, og du har ikke kjøpsplikt under hele medlemskapet ditt. Ønsker du ikke å motta bøker så avbestiller du disse veldig enkelt på min side eller i en app på telefonen din. Du betaler kun for de bøkene du velger å motta.

Må jeg avbestille bok hver måned?

Hver måned får du tilbud om å motta ei bok som vi synes du skal lese. Boka sendes hjem til deg portofritt uten at du behøver å gjøre noe. Du kan enkelt bytte eller avbestille. Dette gjør du på min side eller i en app på telefonen. Det er fast avbestillingsfrist, og du får god tid til å bestemme deg. Du betaler kun dersom du velger å motta boka.

Kan jeg kjøpe andre bøker?

Det kan du! I vår nettbutikk finner du alt du skulle ønske deg av bøker, e-bøker og lydbøker. Vi har ofte tilbud og rabatter, så følg med i innboksen din når vi sender ut tilbud! Og som medlem i Bokklubben får du bonus på kjøp i nettbutikken.

Hvor mye koster frakt?

Det er fri frakt på månedens anbefalte hovedbok. Når du handler i nettbutikken er det gratis frakt på bokordre over 299 kr.
For bokordre under 299 kr. koster det 39 kr. for frakt.
Når du melder deg inn og velger velkomstgave koster porto 79 kr.

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv