Meny
 
Hjelp! - Svein E. Andersen

Hjelp!

jeg er singel

; Svein E. Andersen (Oppleser)

Det var uvirkelig å plutselig være singel og alenefar på vel 49 år og med 5 barn etter 30 års ekteskap. Framtiden til Svein Andersen så ut til å skulle bli en ensom tilværelse. Men livet skulle raskt ta en forunderlig, og ikke minst uventet, vending, da den seks år gamle datteren en dag fikk en god idé. Les mer
Vår pris
199,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Nedlastbar lydbok
Legg i
Nedlastbar lydbok
Legg i
Vår pris: 199,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Det var uvirkelig å plutselig være singel og alenefar på vel 49 år og med 5 barn etter 30 års ekteskap. Framtiden til Svein Andersen så ut til å skulle bli en ensom tilværelse. Men livet skulle raskt ta en forunderlig, og ikke minst uventet, vending, da den seks år gamle datteren en dag fikk en god idé. Hun så ned på sin far som lå sammenkrøket i stuekroken og sa: "Pappa, hvis vi bare holder sammen - og ber til Gud, vil Han gi deg en ny kjæreste og meg en ny mamma!"

Totalt uforberedt på å lete etter en ny kvinne å dele livet med, og på det nye århundrets metoder og regler for sjekking, flørting og dating, ble han kastet inn i en virvelvind av følelser, samtidig som han slet med posttraumatisk stressyndrom.

- Hvilke krav og forventninger hadde en moderne kvinne til en mann?
- Hadde han utholdenheten og oppfinnsomheten det ville kreve?
- Ville en ønskelig date bli skremt av hans alder - eller av at han hadde fem barn?

Trass i all motstand og alle hindringer; høydeskrekk, dødsangst og trang økonomi, utarbeidet han en detaljert og langsiktig plan for å vinne en kvinnes hjerte. I boken: HJELP! JEG ER SINGEL deler han erfaringene fra dette prosjektet - både nedturene og oppturene - med en solid porsjon humor og drivende fortellerkunst! Til glede for andre single menn på jakt etter etter en kvinne å dele livet med.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Hermon
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788283281422
Utgave: 1. utg.
Format: MP3
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger