Catching the big fish

meditasjon, bevissthet og kreativitet

«David Lynch-fans sin bibel og en hyllest til kreativitet og inspirasjon gjennom meditasjon, men også et innblikk i en «ganske normal gutt» sitt liv på vei inn i kunst og filmverdenen.»

Nettavisen

Denne boken gir deg et sjeldent innblikk i David Lynch's underlige verden og prosessene som ligger bak. Lynch deler refleksjoner med deg om kreativitet, meditasjon, intuisjon og film - om hva du kan finne om du reiser innover, på dypere plan. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Denne boken gir deg et sjeldent innblikk i David Lynch's underlige verden og prosessene som ligger bak. Lynch deler refleksjoner med deg om kreativitet, meditasjon, intuisjon og film - om hva du kan finne om du reiser innover, på dypere plan.
boken forteller David Lynch om hvordan han benytter seg av Transcendental Meditasjon, og på hvilken måte denne meditasjonsformen har påvirket hans forhold til kreativitet, kunst og bevissthet. Gjennom meditasjonen har han lært å «dykke ned» i dypet av bevisstheten, og herfra har han hentet flere av sine største ideer:

«Hvis du ønsker å fange småfisk, kan du holde deg nær overflaten», skriver Lynch, «men hvis du vil fange storfisk, må du ned på dypere vann. På dypet er fiskene mektigere og renere. De er enorme og abstrakte, og de er veldig, veldig vakre ...»

David Lynch er en unik filmskaper og hans kreative, surrealistiske uttrykk har hatt stor påvirkning på den moderne film- og serier. Hvilke prosesser lå bak mesterverkene Twin Peaks, Mulholland Drive og Blue Velvet?

Han gir deg også et innblikk i filmens verden med prøver, casting, musikk og rekvisitter, og deler den kreative prosessen med deg.

Enten du vil gå dypere inn i deg selv, eller dypere inn i Lynch's univers - Catching the Big Fish tar deg med til steder som vil utvide horisonten din.

Detaljer

Forlag
Lille måne
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
169
ISBN
9788283112276
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Catching the big fish
Format
18 x 18 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Bla i boka

Anmeldelser

«David Lynch-fans sin bibel og en hyllest til kreativitet og inspirasjon gjennom meditasjon, men også et innblikk i en «ganske normal gutt» sitt liv på vei inn i kunst og filmverdenen.»

Nettavisen

«Her smelter selvbiografi, film og åndelige og filosofiske innsikter sammen i én nydelig fortelling.»

Publishers Weekly

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Catching the big fish:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Høyt

Erika Fatland
Innbundet 
454,- 499,-
 

Pust

James Nestor
Innbundet 
363,- 399,-
 

Tid

Carlo Rovelli
Innbundet 
318,- 349,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv