Min side Kundeservice Bli medlem

En yogareise

om å finne seg selv gjennom yoga, pust og balanse

Det holder at du er deg!

I En yogareise tar Henriette Lien utgangspunkt i yogaens evne til å hjelpe deg med å finne tilbake til kjernen i hvem du er for dermed å gi deg et enklere og mer balansert liv. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Det holder at du er deg!

I En yogareise tar Henriette Lien utgangspunkt i yogaens evne til å hjelpe deg med å finne tilbake til kjernen i hvem du er for dermed å gi deg et enklere og mer balansert liv. Med yoga kan du finne veien til et ærlig og uredd liv.

Henriette Lien har reist hele livet, først som danser, nå som yogainstruktør, og hun betrakter også livet selv som en reise. I denne boka forteller Henriette om sine erfaringer med yogaens inntog i sitt liv, og gir råd og tanker til deg om betydningen av at du tar vare på deg selv og stoler på at du er god nok som du er. Hun viser også de viktigste øvelsene som sikrer en sunn kropp og et sunt sinn, og deler sine tanker om hva som gir henne nødvendig inspirasjon og pusterom i hverdagen. For Henriette hjelper yoga, meditasjon og pusteøvelser til å slippe tak i det som for henne er uvesentligheter, og hun ønsker å hjelpe oss til å gjøre det samme.

Dette er en bok som du kan ha liggende på nattbordet eller skrivebordet, som du kan ta frem når du trenger et pust i hverdagen og litt ekstra motivasjon.

«Yoga gir meg balanse i livet. Det gir meg ro i en tidvis hektisk hverdag. Matten er et sted jeg alltid kan vende tilbake til hvis jeg kjenner at det glipper litt. Regelmessig praksis er for meg nødvendig for å føle meg hel,» forteller Henriette.

Henriette er et kjent fjes fra tv, som danser, skuespiller og programleder. Nå reiser hun for det meste Norge rundt og holder kurs i yoga. Hun begynte å praktisere ashtanga yoga allerede i 2000, før hun sertifiserte seg som yogainstruktør og etter hvert begynte å undervise vinyasa flow, yin yoga og restorative yoga på fulltid. Hun har god forståelse av kroppens anatomi og er opptatt av hvilken effekt praktisering av yoga kan ha på livet ditt: Hvordan organene blir stimulert, stressnivået går ned og kroppen bedre håndterer livets påkjenninger og utfordringer når du gjør yoga regelmessig. Henriette Lien har over 23 000 følgere på Instagram.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
190
ISBN
9788202568290
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Format
25 x 18 cm
Nr
8179379

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

E
Elin Zinke – 02.06.2021

– En kjempe fin bok

I
Iselin G. Rue – 10.04.2019

– Beroligende og lærerik

Oppdag mer

Bøker som ligner på En yogareise:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv