Min side Kundeservice Bli medlem

Yogamagi

enkle øvelser mot hverdagsgruff

En unik og magisk yogabok som kan forvandle tungsinn til glede!

Yogaprofilene Vibeke Klemetsen og Jannicke Wiel sprer ekte yogamagi med denne inspirerende og anvendelige boken. Praktiske stillinger, pusteøvelser og meditasjoner mot fysiske og mentale hverdagsplager, går hånd i hånd, og du får smarte verktøy for å føle deg bedre i kropp og sinn. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

En unik og magisk yogabok som kan forvandle tungsinn til glede!

Yogaprofilene Vibeke Klemetsen og Jannicke Wiel sprer ekte yogamagi med denne inspirerende og anvendelige boken. Praktiske stillinger, pusteøvelser og meditasjoner mot fysiske og mentale hverdagsplager, går hånd i hånd, og du får smarte verktøy for å føle deg bedre i kropp og sinn. Målet er økt livsmestring og egenmestring når du trenger det som mest.

At yoga er magisk betyr at det kan forandre noe i deg. Bruk boken som et oppslagsverk, alt etter dagsformen din og hva du trenger å styrke. Bruk den når du føler deg nedfor, urolig eller ute av balanse, når du trenger ro, energi og glede, og når du vil være god mot deg selv. Yogastillingene kan du praktisere enkeltvis eller flette sammen til en serie, og meditasjonene og pusteøvelsene som følger med hver stilling kan brukes helt uavhengig av de fysiske øvelsene.

Har livet vippet deg av pinnen? Trenger du å brøle ut all guffe eller tømme hodet? Vil du ut av boksen og leve mer med hjertet? Forfatterne har selv hatt stort utbytte av yoga i livets oppturer og nedturer, og vil lære deg teknikker som kan forvandle tungsinn til glede. Basert på egne erfaringer presenterer de øvelsene på en helt ny måte, hvor de vektlegger innstillingen, og ikke bare stillingen.

Yogamagi er både for deg som er nysgjerrig nybegynner og for deg som er erfaren utøver. Her får du enkle, fysiske og mentale øvelser som kan åpne nye dører for deg - og som du garantert vil ha nytte av hver eneste dag.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
231
ISBN
9788202757960
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Yogamagi
Format
26 x 20 cm
Nr
8212384

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Yogamagi:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene
3 for 2

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
79,- 229,-
Støy
-25 %

Støy

Daniel Kahneman
Paperback 
172,- 229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv