Meny

Kunsten å finne ro

<![CDATA[Audun Myskja har gjennom legepraksis, kurs og retreater hjulpet tusenvis av mennesker til å finne roen både i øyeblikket og i livet. I <strong><em>Kunsten å finne ro</em> </strong>deler han erfaringene sine. Les mer
Vår pris
332,-
Spar
47,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Vår pris: 332,-
Spar: 47,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

<![CDATA[Audun Myskja har gjennom legepraksis, kurs og retreater hjulpet tusenvis av mennesker til å finne roen både i øyeblikket og i livet. I <strong><em>Kunsten å finne ro</em> </strong>deler han erfaringene sine. Han inviterer til refleksjon rundt hva ro betyr for oss, og tilbyr pusteøvelser og andre teknikker når vi er rammet av ulike former for stress, følelsesmessige utfordringer og vanskelige livshendelser.
I denne varme og inspirerende boka får du innspill, refleksjoner og praktiske verktøy til å møte hver eneste dag med sinnsro, trygghet og tillit.
<br>«Vi mennesker kan velge ro, mer enn vi aner. Verktøyene i boka vil hjelpe deg med å skape mest mulig av den gode roen, og få vevd den sammen med handlekraft i hverdagen. Selv om livet vil gi deg både opp- og nedturer, kan du klare å finne en indre balanse som varer.»

<strong>Ved å bruke verktøyene i boka kan du</strong>

få det roligere hjemme, på jobb og i dine relasjoner
forebygge stress og utbrenthet
redusere uro og angst
bevare roen i vanskelige situasjoner
få mer energi og livslyst
håndtere konflikter bedre
leve mer i tråd med verdiene dine
]]>

Fakta

Bla i boka