Min side Kundeservice Bli medlem

Suksessens sju åndslover

slik får du hjelp til å oppfylle drømmene dine

Denne boken avliver myten om at suksess er resultatet av hardt arbeid, detaljerte planer eller store ambisjoner. Følger man de naturlovene som styrer hele «Skapelsen», vil man lett og uanstrengt oppnå de samme resultater, skriver Deepak Chopra i denne lille klassikeren av en bok. Les mer

227,-

249,- Spar: 22,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Denne boken avliver myten om at suksess er resultatet av hardt arbeid, detaljerte planer eller store ambisjoner. Følger man de naturlovene som styrer hele «Skapelsen», vil man lett og uanstrengt oppnå de samme resultater, skriver Deepak Chopra i denne lille klassikeren av en bok.

Suksessens sju åndslover vil forandre perspektivene på hvordan man kan oppnå suksess. Når vi forstår vår sanne natur og lærer å leve i harmoni med naturlovene, vil følelsen av velvære, god helse, harmoniske forhold, energi, livsglede og materiell overflod komme av seg selv.

Gjennom tidløs visdom og praktiske veiledninger trinn for trinn, gir denne boken deg verktøy som du kan ta i bruk øyeblikkelig, og som du stadig vender tilbake til.

I Chopras bøker smelter moderne fysikk, filosofi, praksis og teori, gammel østlig visdom og moderne vestlig vitenskap sammen. Chopra drar veksler på det beste i flere verdener, og resultatet blir en nyskapende filosofi for vår tid.
Dette er Deepak Chopras minste bok, men kanskje den viktigste han har skrevet - for budskapet er relevant og viktig for alle.

Den leverer råd om å leve i harmoni med naturlovene, og selv om den ikke er lengre enn rett over 100 sider, gir deg den verktøy du kan ta i bruk med en gang - og du kan alltids komme tilbake til den for å repetere. «Østlig visdom» har det med å gi nye perspektiver hver gang du åpner deg for budskapene dens.

Detaljer

Forlag
Lille måne
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
91
ISBN
9788293154952
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
The seven spiritual laws of success
Format
19 x 13 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Suksessens sju åndslover:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Syklusboka

Mathilde Okkenhaug Pilskog
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv