Lagerrydding: Opptil 70% rabatt på bøker!
Min side Kundeservice Bli medlem

Bevingede ord

ordtak, sitater og deres opprinnelse

Alfabetisk ordnet ordbok inneholdende talemåter, sitater og alle slags uttrykk som raskt vandrer fra munn til munn og blir allment kjent og brukt. Uttrykkene kan være nye eller gamle, noen er latin, andre norsk dagligtale og de stammer fra alle områder fra bibelsitater til sportsreportasjer. Les mer

354,-

389,- Spar: 35,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Alfabetisk ordnet ordbok inneholdende talemåter, sitater og alle slags uttrykk som raskt vandrer fra munn til munn og blir allment kjent og brukt. Uttrykkene kan være nye eller gamle, noen er latin, andre norsk dagligtale og de stammer fra alle områder fra bibelsitater til sportsreportasjer. Har litteraturliste.

Medlemsvurdering:
Denne boken er et fantastisk oppslagsverk som inneholder 13. 000 sitater, ordspråk, ord og uttrykk fra tidenes morgen og frem til vår egen tid. Ordene er forklart med opprinnelse og opphavsmann/kvinne. Det er hovedsaklig norske utrykk, men også norrøne, gammelnorske, nynorske, latinske, svenske, danske, engelske, franske og tyske. De kommer oftest fra litterære kilder som Bibelen, salmer, romaner og skuspill, men også fra for eksempel film, TV, reklame, kjappe replikker, klisjeer og gullkorn. Boken spenner over et vidt spekter - alt fra "Vice versa", "Veni vidi vici" og "Nød lærer naken kvinne å spinne" til "Støv på hjernen", "Supperådet", og "Det året det var så bratt". Boken er både oversiktlig, lærerik og interessant, og har litteraturliste.

PEGAZUZ

Detaljer

Forlag
Kunnskapsforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
565
ISBN
9788257318307
Utgave
4. utg.
Utgivelsesår
2006
Format
25 x 18 cm
Nr
5002583

Medlemmers vurdering

P
PEGAZUZ – 22.11.2008

– Denne boken er et fantastisk oppslagsverk som inneholder 13. 000 sitater, ordspråk, ord og uttrykk fra tidenes morgen og frem til vår egen tid. Ordene er forklart med opprinnelse og opphavsmann/kvinne. Det er hovedsaklig norske utrykk, men også norrøne, gammelnorske, nynorske, latinske, svenske, danske, engelske, franske og tyske. De kommer oftest fra litterære kilder som Bibelen, salmer, romaner og skuspill, men også fra for eksempel film, TV, reklame, kjappe replikker, klisjeer og gullkorn. Boken spenner over et vidt spekter - alt fra "Vice versa", "Veni vidi vici" og "Nød lærer naken kvinne å spinne" til "Støv på hjernen", "Supperådet", og "Det året det var så bratt". Boken er både oversiktlig, lærerik og interessant, og har litteraturliste.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bevingede ord:

Vennskap

Bjørg Thorhallsdottir
Innbundet 
217,- 239,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Victor Nordahl
Innbundet 
288,- 329,-
 

Essays

Michel de Montaigne
Paperback 
199,-
 

Loke

Louie Stowell
Innbundet 
244,- 279,-
 
Loke
Ny!

Loke

Louie Stowell
Innbundet 
279,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv