Min side Kundeservice Bli medlem

Rovfuglene

«En vekkende eventyrfortelling... Smith er en fengslende historieforteller... (...) unike og fascinerende karakterer (...) langt utover det gjennomsnittelige action-eventyret.»

The Orlando Sentinel

Året er 1667 og det raser en krig mellom to av verdens store sjøfartsnasjoner, England og Nederland. Sir Francis Courteney er kaptein på karavellen "Lady Edwina" og hersker over skute og mannskap med uinnskrenket makt. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Året er 1667 og det raser en krig mellom to av verdens store sjøfartsnasjoner, England og Nederland. Sir Francis Courteney er kaptein på karavellen "Lady Edwina" og hersker over skute og mannskap med uinnskrenket makt. Hans unge sønn, Henry, oftest kalt Hal, er fanejunker om bord og gjennomgår en beinhard oppdragelse til fullbefaren sjømann. Utenfor Afrikas sørligste kyst får Hal for alvor prøve sitt mot og sitt sjømannsskap. Den nederlandske gallionen "Standvastigheit" yter voldsom motstand, men kapres til sist av britene, med mannskap og dyrebar last. Byttet omfatter også den vakre og dragende Katinka, som Hal forelsker seg lidenskapelig og ulovlig i. Høydepunktene kommer tett i Rovfuglene. 1600-tallets erobringseventyr forsyner forfatteren med alt som skal til for å skape en bok med høyt oppdrevet spenning, båret oppe av skarpe kontraster mellom sjøfolkenes nådeløst harde hverdag og kjærlighetsmøters søte musikk.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202485559
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Birds of prey
Serie
Courtney 9

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«En vekkende eventyrfortelling... Smith er en fengslende historieforteller... (...) unike og fascinerende karakterer (...) langt utover det gjennomsnittelige action-eventyret.»

The Orlando Sentinel

«Smith vet hva leserne hans vil ha, og nok en gang gir han dem det.»

Publishers Weekly

«Konstant begeistring...»

The Washington Post Book World

«(...) et storslått eventyr (...)»

The Daily Mail

«(...) nydelig skrevet og full av spenning, pirater og sjøkriger. (...) Kort fattet, en god Wilbur Smith.»

Times Record News

«...Wilbur er en av dem som andre sammenlignes med.»

The Times

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Rovfuglene:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv